Lüks araç sahibi yaptığı hareketle benzin istasyonunda çalışan kadını ağlattı - Son Dakika
Yaşam

Lüks araç sahibi yaptığı hareketle benzin istasyonunda çalışan kadını ağlattı

Yurt dışında bir benzin istasyonundan yayınlanan görüntülerde, lüks araç sahibi deposunu doldurduktan sonra kadın çalışanın üzerine paraları fırlattı. Yerdeki paraları toplayan kadın bir süre sonra gözyaşlarına boğuldu. O anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

03.02.2023 09:10  Güncelleme: 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yurt dışında gerçekleşen bir olay, sosyal medyada gündem olarak izleyenlerin adeta yüreklerini burktu. Lüks arabasıyla benzinliğe gelen bir şahıs, aracının deposunu doldurduktan sonra tutarı söylemek için cama eğilen çalışanın üzerine elindeki kağıt paraları fırlattı.

Bunun adı vicdansızlık! Lüks araç sahibinin yaptığı hareket, benzin istasyonunda çalışan kadını ağlattı

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde kadının yere düşen paraları tek tek topladığı görülürken, o sırada başka bir araç pompaya yanaştı. Bir süre sonra benzin istasyonu çalışanı, gözyaşlarına hakim olamayarak ağlamaya başladı. Söz konusu görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayılırken lüks aracın sürücüsüne de tepkiler yükseldi.

Bunun adı vicdansızlık! Lüks araç sahibinin yaptığı hareket, benzin istasyonunda çalışan kadını ağlattı

İşte sosyal medyadan bazı tepkiler;

Bunun adı vicdansızlık! Lüks araç sahibinin yaptığı hareket, benzin istasyonunda çalışan kadını ağlattı
Bunun adı vicdansızlık! Lüks araç sahibinin yaptığı hareket, benzin istasyonunda çalışan kadını ağlattı
Bunun adı vicdansızlık! Lüks araç sahibinin yaptığı hareket, benzin istasyonunda çalışan kadını ağlattı
Bunun adı vicdansızlık! Lüks araç sahibinin yaptığı hareket, benzin istasyonunda çalışan kadını ağlattı
Lüks araç sahibi yaptığı hareketle benzin istasyonunda çalışan kadını ağlattı

Son Dakika Yaşam Lüks araç sahibi yaptığı hareketle benzin istasyonunda çalışan kadını ağlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Gokhan Turan: Hep diyorum . Para yanlış ellerde. 219 4 Yanıtla Suat Koca: Yurtdışı, medeni ya bunlar!!!! 108 18
  • ULUBATLI HASAN : Öküzün vatanı yok, Öküz her yerde öküz 200 2 Yanıtla
  • Deniz barış Korkmaz: Teyzbiyesiz adam Allah ta seni öyle yerlesde sürundursun 89 1 Yanıtla
  • Ferhat Duman: Yazıklar olsun Allah seni beter etsin o kadını ağlatmaya hakkın yok senin şu zenginler kendilerini Hint kumaşı mi sanıyor anlamadım dizinde gideceğiniz yer aynı ama gittiğiniz yer farklı o kadın cennete giderken sen cehennemde yanacaksın o göz yaşlarının hesabını vereceksin?? 15 0 Yanıtla
  • Bülent Markos DENİZ: Yurtiçi yorumu yapılacaksa gidin Konya da yaşayın görün bakalım o bazı kendini para ile zengin zannedip Allah katında görgüsüzleri hak yiyenleri o zaman yurt içinde yazın...görelim bakalım..Sınıf ülke din ayrımı yapmayan.. 2 0 Yanıtla
  • Karabük'ün Eskipazar ilçesinde müstakil ev alevlere teslim oldu
    21:35 Karabük'ün Eskipazar ilçesinde müstakil ev alevlere teslim oldu

    Karabük'ün Eskipazar ilçesinde, Hanköy'de Ramazan Yazıcı'ya ait müstakil evde çıkan yangın sonucunda ev kullanılamaz hale geldi. Jandarma ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

  • Sakarya'da ahır yangınında 25 büyükbaş telef oldu
    21:32 Sakarya'da ahır yangınında 25 büyükbaş telef oldu

    Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde çıkan ahır yangınında kurbanlık 25 büyükbaş hayvan telef oldu. Yangına 8 itfaiye aracı ve 20 itfaiye eri ile müdahale edildi.

  • Hacca gitmek için bisikletle yola çıkan 2 kişi Konya'ya ulaştı
    21:09 Hacca gitmek için bisikletle yola çıkan 2 kişi Konya'ya ulaştı

    Hacı adayları 60 yaşındaki Boşnak Adem Aljic ile Arnavut kökenli Kuzey Makedonyalı 57 yaşındaki Qamuran Hirda, 1 Nisan'da Üsküp'ten yola çıkarak Konya'ya ulaştı. 16 gündür pedal çeviren bisikletçiler, yaklaşık 1600 kilometre yol katetti. Gaziantep'ten sonra Mekke'ye gitmek için bisikletleriyle Ürdün'e geçmeyi planlıyorlar.

  • Çorum Ortaköy'de Sulama Kanalı Temizlendi
    21:04 Çorum Ortaköy'de Sulama Kanalı Temizlendi

    Çorum'un Ortaköy ilçesinde bulunan ve yaklaşık 600 dönüm araziyi sulayan kanal, belediye ekipleri tarafından temizlendi. Öz Çayı'ndan ayrılan kanallardan Tepelerarası mevkisindeki araziye su taşıyan kanal, bölgedeki vatandaşların talebi üzerine temizlik çalışması yapıldı. Belediye işçileri, erken saatlerde bölgeye giderek kazma, kürek ve bel gibi aletler kullanarak 4 kilometre uzunluğundaki kanalı temizledi. Kanalın tarımsal üretim açısından önemli olduğunu belirten belediye çalışanları, çevre faktörlerinden kaynaklanan tıkanıklıkların giderildiğini ve suyun akışkanlığının artırıldığını ifade etti.

  • Batman'da dereye düşen araçtaki 2 kişi kepçe ile kurtarıldı
    20:54 Batman'da dereye düşen araçtaki 2 kişi kepçe ile kurtarıldı

    Batman'ın Sason ilçesinde Sevgi Aydın A. yönetimindeki hafif ticari araç, Han Deresi'ne düştü. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, kepçe yardımıyla sürücü ve eşini kurtardı. Çift, sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilerek hastaneye kaldırıldı.

  • Kandıra'da traktörü gölette mahsur kalan kişi kurtarıldı
    20:39 Kandıra'da traktörü gölette mahsur kalan kişi kurtarıldı

    Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde yaşayan Fevzi O., traktörünü yıkamak için girdiği Arıklar Göleti'nde mahsur kaldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle Fevzi O. kurtarıldı ve traktörü de iş makinası yardımıyla çıkarıldı.

  • Sakarya'da çıkan yangında çok sayıda büyükbaş hayvan telef oldu
    20:38 Sakarya'da çıkan yangında çok sayıda büyükbaş hayvan telef oldu

    Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde bulunan bir besi çiftliğinde çıkan yangında, dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı ve çok sayıda büyükbaş hayvan telef oldu. Yangın, samanlık, ev ve ahıra sıçradı ve itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor.

  • Tokat'ın Niksar ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü
    20:28 Tokat'ın Niksar ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü

    Tokat'ın Niksar ilçesine bağlı Bayraktepe köyüne bağlı Çataltepe mevkisinde bulunan ormanlık alanda çıkan yangın, vatandaşların haber vermesi üzerine Niksar Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından söndürüldü. Ekiplerin 1 saatlik çalışması sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında yaklaşık 1 dönüm ormanlık alan zarar gördü.

  • Batman'da Sason Çayı'na uçan araç kayalıklarda asılı kaldı
    20:28 Batman'da Sason Çayı'na uçan araç kayalıklarda asılı kaldı

    Batman'da bir hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Sason Çayı'na uçtu ve kayalıklarda asılı kaldı. Araçta mahsur kalan 2 kişi ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu kurtarıldı.

  • Besi çiftliğinde yangın: Çok sayıda kurbanlık büyükbaş telef oldu, 1 kişi dumandan etkilendi
    20:20 Besi çiftliğinde yangın: Çok sayıda kurbanlık büyükbaş telef oldu, 1 kişi dumandan etkilendi

    Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde bulunan bir besi çiftliğinde çıkan yangında çok sayıda kurbanlık büyükbaş hayvan telef oldu ve bir kişi dumandan etkilendi. Yangını kontrol altına alan ekipler soğutma çalışmalarını sürdürüyor. Olay anları cep telefonu kamerası ve dron ile görüntülendi. Vatandaşlar da yangını söndürmek için yardım etti.

  • Yalnız yaşayan adam evinde ölü bulundu
    20:19 Yalnız yaşayan adam evinde ölü bulundu

    Denizli'de 60 yaşındaki adam ofis aynı zamanda ofis olarak da kullandığı evinde ölü bulundu. Mehmet Fikrettin Koyuncu'nun yakınları polis eşliğinde evine girdiğinde yaşlı adamı hareketsiz halde buldu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Koyuncu'nun yaşamını yitirdiği belirlendi. Olayın kesin ölüm sebebi otopsi sonucunda belirlenecek.

  • Sason Çayı'na uçan araçta mahsur kaldılar, iş makineleriyle kurtarıldılar
    20:12 Sason Çayı'na uçan araçta mahsur kaldılar, iş makineleriyle kurtarıldılar

    Batman'da Sason Çayı'na uçarak 400 metre sürüklendikten sonra kayalıkların üzerinde asılı kalan hafif ticari araçta mahsur kalan 2 kişi yoğun çalışmaların ardından kurtarıldı.


Advertisement