Zabıtalar ile Seyyar Satıcı Arasında Çıkan Bıçaklı Kavga - Son Dakika
Yerel

Zabıtalar ile Seyyar Satıcı Arasında Çıkan Bıçaklı Kavga

Bursa Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, Zabıta ekipleri ile seyyar satıcı arasında çıkan kavgada zabıta memurlarının yaralanmasıyla ilgili olarak, "tek suçu görevlerini yapmak olan zabıta memurlarına düzenlenen bıçaklı saldırıyı şiddetle kınıyoruz" açıklamasında bulundu.

03.08.2015 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, Zabıta ekipleri ile seyyar satıcı arasında çıkan kavgada zabıta memurlarının yaralanmasıyla ilgili olarak, "tek suçu görevlerini yapmak olan zabıta memurlarına düzenlenen bıçaklı saldırıyı şiddetle kınıyoruz" açıklamasında bulundu.

Bursa Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, tezgahına el konulmak istenen seyyar satıcı tarafından bıçaklanarak ağır yaralanan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'nda görevli zabıta memuru Hüseyin Altın yoğun bakımda tedavi gördüğü hatırlatıldı.

Zabıta Daire Başkanlığı'nında kınama mesajına yer verilen açıklamada, "tek suçu görevlerini yapmak olan zabıta memurlarına düzenlenen bıçaklı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bu saldırılara rağmen zabıtanın kamu düzeninin sağlanması adına seyyar satıcılara yönelik denetimler ağırlıksız devam edilecek" denildi.

Ayrıca açıklamada, zanlının eskiden de benzer suçlara karıştığı ve denetimle serbestlikten yararlanarak dışarıya çıktığı belirtilirken, yaralı personelin sağlık durumunun yakından takip edildiği ve kendisine her türlü ilginin gösterildiği vurgulandı.

-Olay

Merkez Osmangazi ilçesi Kent Meydanı'nda işportacı Sinan Aydemir, seyyar tezgahları kaldırmak isteyen Zabıta Memurlarına tepki göstermiş ve aralarında sözlü tartışma başlamıştı. Sözlü tartışmanın kavga dönüşmesiyle, biri kalbinden ağır olmak üzere, 7 zabıta memuru ve Aydemir yaralanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Zabıtalar ile Seyyar Satıcı Arasında Çıkan Bıçaklı Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement