Dilencinin Üzerinden 30 Bin Lira, Banka Hesabından Servet Çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Dilencinin Üzerinden 30 Bin Lira, Banka Hesabından Servet Çıktı

Bursa'da zabıtanın 15 gündür takip ettiği dilenci cami önünde yakalandı. Dilencinin üzerinden 30 bin lira nakit çıktı, banka hesabında da 450 bin lira olduğu belirlendi.

12.06.2017 01:42  Güncelleme: 01:58

Bursa'da Osmangazi Belediyesi Zabıta ekipleri teravih namazı öncesi cami önlerinde operasyon başlattı. 15 gündür aynı noktada zabıta tarafından takip edilen M.C.Ö'ye. şüpheli hareketleriyle dikkat çekince bu sefer zabıta tarafından müdahale edildi.

Şehreküstü Camisi önündeki zabıta ekipleri, M.C.Ö.'yü dilencilik yaptığı iddiasıyla karakola götürdü.

ÜZERİNDEN 30 BİN LİRA ÇIKTI

Karakolda aranan şahsın üzerinde ve yanındaki çok sayıda poşette yüklü miktarda olduğu ortaya çıktı. Karakoldaki poşetler tek tek açılınca yaklaşık 30 bin lira nakit ve bir miktar bozuk para ele geçirildi.

Dilencinin Üzerinden 30 Bin Lira, <a class='keyword-sd' href='/banka/' title='Banka'>Banka</a> Hesabından Servet Çıktı

BANKA HESAPLARINDA 450 BİN LİRA VAR

Şahsın üzerinden çıkan 5 farklı banka hesabında 450 bin TL olduğu tespit edildi. Ramazan ayı boyunca Osmangazi ilçesinde bulunan tarihi Şehreküstü Cami önünde dua ettiğini ileri süren şahıs, dilencilik yapmadığını aylık maaşlarını biriktirdiğini ve bankaya koyarak faizlerinden bu kadar para elde ettiğini söyledi.

PARALARINI GERİ ALMAK İÇİN YALVARDI

Paraları evinde bulundurmaktan korktuğu için üzerinde taşıdığını söyleyen şahıs, zabıta ekiplerine uzun süre "Paralarımı verin gideyim" diye dil döktü.

Osmangazi Belediyesi zabıta ekipleri tarafından tutanak tutularak sayılan paralara el konulurken şahsa dilencilik yaptığı gerekçesiyle Kabahatler Kanunu çerçevesinde idari para cezası (85 lira) kesildi.

Dilencinin Üzerinden 30 Bin Lira, Banka Hesabından Servet Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Dilencinin Üzerinden 30 Bin Lira, Banka Hesabından Servet Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement