Zeytin Dalı Harekatı'na Destek - Son Dakika
Güncel

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Zeytin Dalı Harekatı\'na Destek

Memur-Sen Adana İl Temsilciliği üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi.

14.02.2018 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Adana İl Temsilciliği üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi.

İstasyon Meydanı'nda toplanan konfederasyon üyeleri, taşıdıkları pankart ve dövizlerle harekata destek verip, terör örgütleri ve destekçisi ülkeler aleyhine slogan attı.

Grup adına açıklama yapan Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Sezer, "Zeytin Dalı Harekatı"nın, Türkiye'nin emperyalizme direnme iradesinin ve emperyalistlerin Suriye'de oluşturmak istediği düzeni reddetme mücadelesinin adı olduğunu belirtti.

Harekatın gerekçesi ve hedeflerini anlamayanların olduğunu belirten Sezer, şunları söyledi:

"Türkiye'nin terörle mücadele konseptini, terör örgütlerine yönelik 'bitirici darbe' hamlesini, 'savaş' olarak göstermeye kalkışanlar var. Emperyal kulvarda, kapitalist blokta yer alan sözüm ona müttefik ve dost ülkelerin Türkiye'ye yönelik örtülü savaş ilanını, 'sivil hassasiyet' ambalajıyla perdelemeye çalışanlar var. Afirin'de yaşananlar üzerinden ortaya çıkan iki fotoğraf var. Birincisi, küresel terörle mücadele konusunda bedenini taşın altına koyan Türkiye'dir. İkincisi ise terör örgütlerinin sırtını sıvazlayan, silah ve mühimmat yardımlarıyla terör örgütleriyle stratejik ortaklık kuran, bu şekilde Türkiye'nin yoluna taş koymaya çalışan küresel şer şebekesidir."

Grup, açıklamanın ardından, şehitler için dua ederek meydandan ayrıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zeytin Dalı Harekatı'na Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement