Zeytinburnu Belediyesi Buz Hokeyi Takımı, 4. Kez Devler Ligi'nde - Son Dakika
Spor

Zeytinburnu Belediyesi Buz Hokeyi Takımı, 4. Kez Devler Ligi'nde

Zeytinburnu Belediyesi Buz Hokeyi Takımı, 4. Kez Devler Ligi\'nde

Buz Hokeyi Süper Ligi’nde geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Zeytinburnu Belediyesi SK, Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu (IIHF) tarafından organize edilen, Kıtalararası Buz Hokeyi Kupası’nda 4. kez mücadele edecek.

03.09.2018 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Buz Hokeyi Süper Ligi'nde geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Zeytinburnu Belediyesi SK, Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu (IIHF) tarafından organize edilen, Kıtalararası Buz Hokeyi Kupası'nda 4. kez mücadele edecek.

Didi Buz Hokeyi Ligi'nde başarılı bir performans göstererek geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Zeytinburnu Belediyesi Spor Kulübü, Kıtalararası Buz Hokeyi Kupası için hazırlıklarına başladı. Mavi-beyazlılar, 28-30 Eylül tarihlerinde Bulgaristan'ın Sofya kentinde düzenlenecek olan Grup A müsabakalarında Bulgaristan temsicisi Irbis Skate Sofia, İzlanda temsilcisi Vikingar Akureyri ve İsrail temsilcisi HC Bat Yam ile karşılaşacak. 6 Ağustos'ta sezonu açan İstanbul temsilcisi, 4. kez katıldığı Devler Ligi'nde grubu lider bitirerek bir üst grupta mücadele etmek istiyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Zeytinburnu Belediyesi Buz Hokeyi Takımı, 4. Kez Devler Ligi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement