Denizli Belediye Başkanı Zolan Öğretmenlerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Denizli Belediye Başkanı Zolan Öğretmenlerle Buluştu

Denizli Belediye Başkanı Zolan Öğretmenlerle Buluştu

Denizli Belediye Başkanı Zolan, Öğretmenler Günü nedeniyle, Bilgi Evleri ve Kurs Merkezlerinde görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.

24.11.2013 16:58  Güncelleme: 07:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, Denizli Belediyesi Bilgi Evleri ve Kurs Merkezleri'nde görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.

Çamlık Çalışma Ofisi 'nde düzenlenen buluşmaya,Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüdaverdi Otaklı da katıldı. Oldukça keyifli bir ortamda geçen buluşmada öğretmenler kendilerine ait bu özel günde yoğun iş temposuna kısa bir ara vererek Denizli Belediye Başkanı Zolan 'la sohbet etme imkanı buldu.

Buluşmada öğretmenlere hitaben bir konuşma yapan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, " Hepinizin öğretmenler gününü kutluyorum. Geleceğimizin temelini sizler atıyorsunuz. Denizli Belediyesi'nin uygulamaya koyduğu ve benim de çok önemsediğim bir proje olan Bilgi Evleri ve Kurs Merkezlerimiz de çocuklarımız sizlerin elinde, geleceğe emin ellerde daha iyi hazırlanıyor. Çocuklarımıza geleceğimize ve eğitimimize yapmış olduğunuz hizmetlerinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Etüt merkezlerimize vatandaşlarımızın ilgisi oldukça yoğun. Bu ilgi bize olan güvenin bir göstergesi. Göstermiş olduğunuz performansdan dolayı kurslarımıza çok büyük talep var.2200 öğrencimize bugün hizmet vermekteyiz. İnşallah arzu ediyoruz ki bu hizmet artarak devam etsin. Merkezlerimiz de yine aynı tempoda çalışmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızla ilgilenmek,oradaki çocuklarımızın gözlerindeki ışıltıyı görmek önlerindeki engelleri kaldırabilmek hepimizi mutlu ediyor. Aynı tempoyu devam ettirmenizi arzu ediyorum..Bu sebeple ben sizlere çok çok teşekkür ediyor öğretmenler gününüzü kutluyorum" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Denizli Belediye Başkanı Zolan Öğretmenlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement