Zurich Sigorta’da Genel Müdür Yardımcılığına Tolga Okan Tezbaşaran Atandı - Son Dakika
Güncel

Zurich Sigorta’da Genel Müdür Yardımcılığına Tolga Okan Tezbaşaran Atandı

Zurich Sigorta Bireysel Ve Küçük Ticari Segmenti Satış Grubu Genel Müdür Yardımcısı Olarak Tolga Okan Tezbaşaran Atandı.

31.05.2011 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Nisan 2011 itibariyle Zurich Sigorta'daki yeni görevine başlayan Tolga Okan Tezbaşaran, Bireysel ve Küçük Ticari Segmenti Satış Grubu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapacak.

Dokuz Eylül Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü mezunu olan Tezbaşaran, çalışma hayatına 1995 yılında Halk Yaşam Sigorta'da başladı. Halk Yaşam Sigorta'da Ege Bölge Müdürlüğü görevini yürüttükten sonra, profesyonel kariyerine 2000 yılında Yapı Kredi Sigorta Pazarlama'da Ege ve Akdeniz Bölgelerinden sorumlu Bölge Müdürü olarak devam etti.

2003 yılında Yapı Kredi Sigorta'da Pazarlama Müdürlüğü görevine atanan Tezbaşaran son olarak yine Yapı Kredi Sigorta bünyesinde Pazarlama, Banka Sigortacılığı ve İş Geliştirmeden Sorumlu Grup Başkanı olarak görev yapmaktaydı. 15 Nisan 2011 itibariyle Zurich Sigorta Bireysel ve Küçük Ticari Segmenti Satış Grubu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alacak Tezbaşaran, İngilizce ve Fransızca biliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zurich Sigorta’da Genel Müdür Yardımcılığına Tolga Okan Tezbaşaran Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement