Nuray Sayarı'dan Mart Ayı Burç Yorumları - Son Dakika
Kadın

Nuray Sayarı'dan Mart Ayı Burç Yorumları

Nuray Sayarı\'dan Mart Ayı Burç Yorumları

Nuray Sayarı Mart ayını masaya yatırdı. Bakın burcunuzu Mart ayında neler bekliyor...

01.03.2012 11:47  Güncelleme: 11:49

İşte aylık burç yorumları...

Koç:

Mart ayına ev, aile ve yuva konularınız ön planda olarak başlıyorsunuz

Sevgili Koçlar; İş konularında kafanıza takılan konular size yeni kararlar aldırtabilir. İçsel sıkıntılarınızı ve gözünüzde büyüttüklerinizin sizi etkilemesine izin vermeyin. 4 Marttan sonra daha enerjik, hareketli ve aktif bir ay sizleri bekliyor olacak. 9 Marttan sonra aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilişkilerinizde yada yaratıcılık alanlarınızda sorunlar ve hassaslıklar yaşamanıza neden olabilir. Aşk hayatınızın bu birkaç gün sizin sosyal ortamlarınızı ve arkadaşlık ilişkilerinizi etkilediğini düşünebilirsiniz.

Venüs sizin burcunuzda ilerlemeye başlayacak ve sizi kendinizi yenilemek, tazelemek ve göstermek için harekete geçirecek. Aşk hayatınızda ve özel ilişkilerinizde gizlenen ve açığa çıkmayan taraflar, artık görünür hale gelmeye başlayacak. Hayatınızı oturtmakta ve vereceğiniz kararları uygulamakta aceleci ve özgür olsanız da, başkaları ve onların düşünceleri bu 3 haftalık dönem içinde umurunuzda olmayacak sevgili koçlar. Yine 14 Mart itibarıyla, sizin özel hayatınızda, evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işler evinizde gerilemeye başlayacak olan Satürn, önünüzdeki dönem bir takım geri çekilmelere, engellere ve sorunlara işaret edebilir. Yaşadıklarınızı içsel olarak gözlemlemelisiniz.<

Olaylara bilinçle ve temkinle yaklaşmak size kazandırabilir. Cuma günü, kişisel hayatınızda beklenmedik ani verilecek kararlar gündeme gelebilir. Kendinizi, görüntünüzü değiştirmek ve farklı işlerle uğraşmak isteyebilirsiniz. özel hayatınızda da önemli kararlar oluşabilir. Bu kararlar anlık olduğunu aklınızdan çıkarmamalısınız. Ay sonu ise, tamamen kendi özel hayatınıza odaklanacaksınız bu konularda ufak tefek zorlanmalarınız olsa bile, daha keyifli ve rahat etkiler altındasınız.

Boğa:

Mart ayına yakın çevre ve iletişim alanlarınızla başlıyorsunuz

Sevgili Boğalar; Bu ay, yaptığınız işlerde ve kuracağınız temaslarda enerjinizi doğru kullanamayabilirsiniz. Enerjinizin düşük olmasından kaynaklı olarak vaktinizi kendi istediğiniz konulara ayırarak, üzerinizdeki gerginliği atabilirsiniz. Yakın çevrenizle planlar yapabilirsiniz. Ayrıca aile hayatınızda önemli sorunları ortaya çıkarabilir veya bu alanlarınızda ani kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Belki de iş yoğunluğunuz yüzünden ailenizi fazlasıyla ihmal ettiniz ve bu konuda hassaslıklarla karşılaşacaksınız. Ya da aile hayatınızda oluşacak bir olay, bu birkaç gün iş alanlarınızda gerilmelere yol açabilir.

16 Marttan sonra ve onu takip eden birkaç hafta boyunca iş alanlarınızda geri çekilmeler ve isteksizlikler oluşabilir. Kimsenin yanınızda olmadığını düşünebilir, daha çok diğer insanlara yardım ederek ve biraz geri planda durmayı tercih ederek ilerleyebilirsiniz. Aşk hayatınızda da geri çekilmeler sorunlar oluşabilir. Bu biraz da duygularınızı saklamanız ve sevdiğiniz insanla aranıza duvar örmenizden kaynaklı olacak. Yine Satürn sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerilemeye başlıyor. İşle ilgili konularda gözden kaçırdıklarınız ve ertelediğiniz şeyler yeniden gündeme gelebilir. Bu dönem kendinize ve vücudunuza söz geçirmek kolay olmayacak. 25 Martta, beklenmedik konu ve olaylara açık olacaksınız. Bir insana aniden yardım etme etkilerinizin yüksek olacağı gibi, eski bir aşkınız yeniden karşınıza çıkabilir İlginç tesadüfler yaşayabilirsiniz. Ay sonu ise, herkes dinlenirken siz tamamlanması gereken işlerinizin peşinden gidebilirsiniz.

İkizler:

Mart ayına parasal konular ön planda olarak başlayacaksınız

Sevgili İkizler; Hayatınızda önemli radikal değişiklikler yapma isteğinde olacağınız bir gün olacak. üzerinizdeki bu değişim isteği çevre ve arkadaşlık ilişkilerinize de yansıyabilir. Parasal konularda şanslı ve değişken bir pazartesi geçirebilirsiniz, öğleden sonraysa, arkadaşlarınızla kısa vadeli planlarınız devreye girebilir. 6 Mart'da yakın çevre alanlarınızda oluşan dolunay, işlerinizin yoğunluğu nedeniyle yakınınızdaki insanlara önem veremediğinizi ve bu alandaki gerilimleri anlatıyor olabilir. Kafanız bu birkaç gün huzursuz çalışabilir veya siz akraba veya kardeşleriniz arasında dengeyi sağlamak için koşturmalarınızı arttırabilirsiniz.

Venüs koç burcunda bireysel ve biraz kaba davranmayı öne çıkaracağından, arkadaşlarınızı gereksiz ısrar ve baskın tavırlarınızla sıkmamaya çalışın. Neşeli yönlerinizle grubunuzun vazgeçilmezi olabilirsiniz, tabii her konuda lider benim tavrını bir kenara bırakırsanız. Yine bu ay Satürn sizin aşk, çocuk ve yaratıcılık alanlarınızda gerilemeye başlıyor. Gözden kaçırdıklarınız ve atladığınız konular yeniden gündeme gelebilir. önünüzdeki bir kaç aylık süreçte aşk ilişkilerinize karşı ne kadar dürüst olduğunuz sorgulanabilir veya çocuklarınıza karşı nasıl bir ebeveyn olduğunuz yaşayacaklarınıza dayanarak ortaya çıkabilir. 16 Marttan sonra arkadaş ortamlarınızda yeni tanışacağınız bir insan, farklı davranışlarıyla ilginizi çekebilir. Yalnız bu dönem bir ilişkiye başlarsanız, farklı koşullarla bu ilişkinin devam edeceğini unutmayın. Baskılar ve kıskançlıklardan arınmış, daha heyecana yönelik bir durum söz konusu olabilir. Ay sonu ise, aşk hayatınızda yer edecek. Evliyseniz, sevdiğiniz kişi ve çocuğunuzla, değilseniz, eğlenceli ortamlarda flört ettiğiniz insanla keyifli bir haftasonu geçirebilirsiniz.

Yengeç:

Mart ayına kişisel istekleriniz ön planda olarak başlıyorsunuz

Sevgili Yengeçler; Bu 3 Mart itibariyle kendinize olan aşırı güveninizden kaynaklı olarak özel hayatınızda işler istediğiniz gibi şekillenmeyebilir. Beraber olduğunuz insanla bir sürtüşme veya yarış içine girmeniz mümkün. Diğer taraftan iş alanlarınızda oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız. özellikle parasal konularda duygusal stresler yaşamanıza neden olabilir. Bu dönem aldığınız kararları uygulamakta zorlanabilirsiniz. Aniden ortaya çıkacak bir ödeme, borçlanmanıza veya sizden borç istenmesine neden olabilir.

Çarşamba günü itibarıyla, iş ilişkileriniz öne çıkmaya başlıyor. Kendinizi iş alanınızda göstereceğiniz ve iyi ilişkiler kurmaya çalışacağınız bir dönem içerisinde olacaksınız. Yine 14 Mart'tan sonra sizin ev ve aile hayatınızda gerilemeye başlayacak olan Satürn, ailenizle ilgili almanız gereken kararlarda zorlanmaları hayatınıza taşıyabilir, bir ev alım, satımı, dekorasyon, tadilat gibi işleriniz varsa, bu konularda gecikmeler ve sorunlar oluşabilir. Düzeltmeye çalıştığınız ilişkinizde bazı sorunlar yeniden yüzeye çıkabilir.

21 Mart'dan sonra, ani ve beklenmedik oluşumlar sizi şaşırtabilir. Fırsatlarınız yüksek olacak. özellikle iş ve kariyer alanlarınızda farklı ilişkiler ve şanslar sizleri bekliyor olacak. Bu dönem sakin durmaya özen gösterin. Ay sonu ise, eviniz ve aileniz hızlı bir haftanın ardından sizin kaleniz gibi olabilir. Keyfinizi evinizde veya aile ortamlarınızda çıkartmaya meyilli olacaksınız.

Aslan:

Mart ayına biraz geri planda başlayacaksınız ama öğleden sonra şartlar değişecek ve kendinizi iyi hissedeceksiniz

Sevgili Aslanlar; İş konularında özellikle uzun zamandır beklediğiniz ve üstüne düştüğünüz işlerde durumu güçlendirmek ve teknik konuları halletmek için harekete geçebilirsiniz iş alanlarınızda özellikle öğleden sonra oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız. 7 Marttan sonra özel yaşantınızda hassas oluşumlar meydana gelebilir, yakın çevrenizin işleri ve sağlığıyla uğraşmak bu dolunay sevdiğiniz insanla ilişkilerinizde gerilimlere yol açabilir. Hayatınızla ilgili konularda biraz zorlanarak kararlar alabilir ve kendi alanlarınızda fedakarlıklarda bulunabilirsiniz.

Venüs koç burcunda ve sizin uzak çevre, seyahat, medya, ticaret, yabancı ortaklı işler, hukuk ve eğitim alanlarınızda güzellikler yaşamanıza ve güzel ilişkiler içine girmenize neden olacak. Venüs sosyal ve bireysel bir burç olan koç burcuna geçtiği için, bu alanlarda rahat, farklı ve özgür tavırlarınız yaptığınız işte kendinizi göstermenize neden olacak. Az tanıdığınız veya tanımadığınız insanlara karşı sevginiz ve anlayışınız artabilir ama kıskanç ve huzursuz yapınızla bazı ilişkilerinizi de zorlayabilirsiniz.

Satürn sizin iletişim ve yakın çevre evinizde gerilemeye başlayacak iletişime dayalı işlerinizde sorunlar ortaya çıkabilir. Eğer sorumluluklarınıza yeteri kadar önem vermediyseniz, bu alanlarda yeniden yapılandırma çalışmaları kaçınılmaz olacak. Yakın çevre ilişkilerinizde sorumluluklar artabilir aniden ortaya çıkacak bir eğitim, iş veya seyahat fırsatı sizi mutlu edebilir. Bugünlerde oluşan şartlar karşısında olabildiğince esnek ve cesur olmalı, fırsatları değerlendirmelisiniz. Ay sonu ise, yakın çevreniz ve iletişim halinde olacağınız insanlarla bir arada olmayı tercih edebilirsiniz. Ayrıca yapılacak kısa vadeli planlar size keyif verecek.

Başak:

Mart ayına sosyal çevreniz ve arkadaş ilişkilerinizdeki konularla başlıyorsunuz

Sevgili Başaklar; Aşk hayatınızda tutkularınız sizi bu pazartesi fazlasıyla yönlendirebilir. Yolunda gitmeyen şeyleri çabuk fark edecek, bu konularda değişiklikler yapmak isteyeceksiniz. Bilinçaltı düşüncelerinizin sizi olumsuz yönlendirmesine izin vermeyin. 8 Mart'ta beklenmedik etkilere ve olaylara açık olacaksınız. Bu birkaç gün iş hayatınızda gizli saklı olaylar gün ışığına çıkabilir, bazı şeyler duyabilir, üzerinizde tedirginlik hissedebilirsiniz. Yine arkadaşlarınızın hayatında da önemli olaylar yaşanabilir ve sizde olayların içinde kendinizi bulabilirsiniz.

Ortaklaşa giderler ve gelirler alanlarınızda özgür ve rahat tavırlarınız ön planda olacak. Venüs girdiği eve güzellikler ve olumlu ilişkiler getirir. Kredi, borç, nafaka, miras, banka ödemeleri, stopaj, vergi, prim alanlarınızda güzel ilişkiler geliştireceksiniz. Yine bu dönem kredi almak isteyenler, uygun ve iyi şartlara sahip olabilirler. özel hayatınızdaysa tutkularınıza sarılarak iç güdüsel ve baskın davranabilirsiniz.

Yine 19 Mart ve sonrası birkaç ay boyunca aşk hayatınızda kendinize has tarzınızla hareket edebilir veya bu alandaki gelişmelerde bir takım yavaşlamalar kaydedebilirsiniz. Sizin para ve sahip olduğunuz değerler alanınızda gerilemeye başlayacak olan Satürn, parasal konularda bir takım zorlanmalar yaşamanıza neden olabilir.

Maddi konulara ne kadar dürüst yaklaştığınız yine bu süreç içerisinde karşınıza çıkacak. Ayrıca ortaklaşa para gelirlerinizde bir artış söz konusu olabilir. Eşinizin veya sevgilinizin hayatında parasal olarak beklenmedik gelişmeler yaşanabilir veya siz farklı veya beklenmedik bir gün geçirebilirsiniz. Ay sonu ise, parasal konular daha ağırlık kazanmaya başlayacak. Para durumunuza göre planlar yapacak veya harcamalarda bulunacaksınız.

Terazi:

Mart ayına iş ve kariyer alanlarınızdaki yoğunluklarla başlayacaksınız

Sevgili Teraziler; Ailenizle özel hayatınız arasında bocaladığınız ve değişim isteğiyle hareket etmek istediğiniz bir zaman içindesiniz. Arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz tarafından desteklendiğinizi anlayacak ve bu ay olumlu olaylarla karşılaşacaksınız. 5 Martta sizin arkadaşlık, sosyal çevre alanlarınızı etkileyecek durumlar söz konusu olabilir. Yoğun temponuz, özel hayatınızda bir takım gerilimlere neden olabilir ya da tam tersi durumlar söz konusu olabilir

14 Marttan sonrası bekar olanlar artık basit bir flörtten daha ciddi bir ilişkiye geçişi tadabilirler. Evliyseniz bu süreçte ilişkinizi zorlayacak baskı ve yönlendirmelerden kaçının. Onun dışında ilişkileriniz için güzel bir dönem altında olacaksınız. Sosyalliğiniz artmaya başlayacak. Sizin kişisel evinizde gerçekleşecek olan bu gerileme, hayatınızda şu son birkaç yıldır üstlendiğiniz sorumlulukları ne kadar sırtlayabilmişsiniz veya ne kadar bu işi ciddiye almışsınız onu gösterecek. Bilinçli yapılmış hareketlerden artı puanı alacak, bilinçsizce ortaya çıkan durumlarda nerede hata yaptığınızı fark edeceksiniz.

Evli olanlarsa evliliklerinde Mart sonu civarı beklenmedik sürprizlere ve heyecanlara açık olmalılar. Evliyseniz Mart ayında ilişkinizi zorlayacak baskı ve yönlendirmelerden kaçının. Tamamen kişisel isteklerinize odaklanacak ve rahat bir ay sonu geçireceksiniz

Akrep:

Mart ayına dış ortamlarınız aktif olarak başlayacaksınız

Sevgili Akrepler; Yakın çevre ilişkilerinizde enerjinizi istediğiniz gibi kullanamıyorsunuz. Kendinizi biraz rahat bırakırsanız problemleriniz rahatlıkla çözülecek. Bu ay, işiniz her şeyden önce gelecek. Karşılaşacağınız şansları, doğru hamlelerle kendi hayatınıza yönlendirebilirsiniz. özellikle 7 Mart'tan sonra kariyeriniz ve işinizdeki oluşumlar, aile hayatınızda streslere neden olabilir. Anne, babanız arasında çekişmelere şahit olabilirsiniz.

Özellikle iş, hizmet ve sağlık alanınızda 3 hafta boyunca güzel ilişkiler, güzel etkileşimler içinde olacaksınız çünkü Venüs bu alanlarınızda dolaşmaya başlayacak. Venüs koç burcunda lider ve başınıza buyruk hareket etmeyi çoğaltacağından, yine iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda dikkatli adımlar atmalısınız. Yine bu 3 haftalık dönem içinde aşırı protein tüketimine dikkat edin. Gözden kaçırdıklarınız ve atladığınız konular yeniden gündeme gelebilir. Hayatın kontrolünün sizin elinizde olmadığını anlamalı ve gelen her tür olaya, acaba bu benim işime uzun vadede nasıl yarayacak, ne gibi dersler almalıyım diye bakmalısınız.

Mart sonu iş ve hizmet alanlarınızda beklenmedik ani teklifler ve olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu alanda tanışacağınız yeni ve ilginç insanlar size farklı bir bakış açısı kazandırabilir, biraz yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Duygularınızı ifade ederken zorlanabilirsiniz.

Yay:

Mart ayına ortaklaşa para alanlarınızdaki konularla başlıyorsunuz

Sevgili Yaylar; Maddi konularda bazı koşulların bozulduğunu ve tam olarak çalışmadığını fark edeceksiniz. Alacağınız önlemler uzun vadede işinize yarayacak. Sosyalliğiniz artarken, öğleden sonra, yaratıcılığı ve eğlenceyi keşfedeceğiniz bir ay olabilir. Aniden ortaya çıkacak bir iş veya seyahat sizi zor durumda bırakabilir. Uzak çevreniz ve yakın çevreniz arasında dengeyi sağlamakta zorlanabilirsiniz. Ortaklaşa para konularında da önemli kararlar alınabilir.

12 Marttan sonra borsada yatırım yapanlar için oldukça uygun bir dönem olacak. Yine parasal kazançlar 8 ve 9 Şubat'ta sizi mutlu edebilir ve 3 hafta boyunca aşkla, çocuklarınızla veya yaratıcılıkla ilgili konularda ilişkilerinizi düzelterek, güzelleştirecek. Ancak Venüs koç burcunda lider ve baskın yönlerinizi ortaya çıkartacağından, ilişkilerinizde zorlanmalar ve bağımsızlık ön plana çıkabilir. Kıskançlık ve huzursuzluklar yaratmamaya özen gösterin.

Satürn sizin para evinizin yöneticisi olduğundan, parasal konularda bazı geri çekilmeler söz konusu olabilir. Bu dönemden sonra parayla ilgili her türlü işinizi dikkatle yapmanız gerekecek ve özellikle paraya bağlantılı işleriniz veya paraya dayalı birtakım işler düşünüyorsanız bu işlerin pek de beklediğiniz gibi ilerlemediğini fark edebilirsiniz. Bu alanda yapmanız gereken tek şey ayağınızı sağlam kazığa bağlamanız, bu yüzden de eğer dikkatli ve temkinli hareket ederseniz bu dönemi rahat atlatırsınız. Arkadaşlık ilişkilerinize ve verilecek sözlere yine bu süreç içerisinde dikkat etmelisiniz.

Ay sonu aşk hayatınızda oldukça heyecanlı ve farklı bir gün geçirebilirsiniz. Beklenmedik olaylar sizi farklı noktalara taşıyabilir Sizden farklı bir insanla tanışabilir, flört edebilir veya aşka yelken açabilirsiniz. Evliyseniz, çocuğunuzla ilgili konularda da heyecan verici gelişmeler yaşayabilirsiniz. 28 Martta ise arkadaşlarınızla vakit harcamak isteyeceksiniz Sosyal ortamlarda ve çevrelerde vaktinizi harcayabilirsiniz.

Oğlak:

Mart ayına özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz devrede olarak başlayacaksınız

Sevgili Oğlaklar; Hayatınızdaki değişimlerin aile yaşantınızı etkilediği bir gün içindesiniz İçsel streslerinizi bir kenara bırakmalı, her şeyi sorgulamaktan vazgeçmelisiniz. Duygusal hayatınızda ketum tavrınız, aileniz tarafından takdir görecek. Bu ay özel hayatınızda keyfiniz yerinde olacak. Para alışverişlerinizde bu birkaç gün dikkatli adımlar atmalı, ortaya çıkacak bir ödemeyle ilgili konularda biraz daha sakin davranmalısınız. Ayrıca ev ve aile alanlarınızda iyi ilişkiler kurmanız için size destek verecek. Venüs koç burcunda aceleci ve ateşli yönlerinizi ortaya çıkaracağından, tadilat, dekorasyon, tamirat, boya, badana işleriniz varsa bir takım aksiliklere tepkisel yaklaşabilirsiniz.

Bu ay boyunca evinizde misafir ağırlamak, evinizi güzelleştirmek için uğraşılarınız artabilir. Ailevi konularda özgür ve rahat etkileşimler altında olacaksınız. 19 Marttan sonra sizin iş, kariyer ve aile evinizde gerilemeye başlayan Satürn, iş ortamlarınızda yerine getirmek zorunda olduğunuz sorumluluklarınızda bir takım sorunlara sebep olabilir. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız, nerede hata yaptığınızı farketmeli ve bir takım düzenlemeler gerçekleştirmelisiniz.

Mart sonu, ev ve aile alanlarınızda güzel ve beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Beklenmedik bir misafir sizi eğlendirebilir veya gününüzü farklı geçirmenize neden olabilir. Ya da ev alım, satım, kiralama işlerinizde şanslı etkileriniz olabilir ve dinlenmekten ziyade, göz önünde olacaksınız İşiniz varsa tamamlamak ve planlar yapmak etkili olabilir.

Kova:

Mart ayına iş, hizmet veya sağlık alanlarınızın uğraşılarıyla giriş yapacaksınız

Sevgili Kovalar; Bu ay, yakın çevrenizin hayatında beklenmedik değişiklikler meydana gelebilir. Bu değişimler sizin özel hayatınıza da olumlu yansıyacak 9 Marttan sonra para kazanımlarınız ve maddi konular için mantıkla davranacağınız ve bu alanlarda gelişmeler yaşayacağınız bir ay olabilir. Sorunlarınıza çözüm bulmak kolay olacak. Bu dolunay, en çok özel hayatınızı ve ikili ilişkilerinizi etkileyecek. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın hayatıyla ilgili konular sizin düzeninizi bozabilir veya ilişkinizde bir takım zorlanmalar yaşayabilirsiniz İş alanlarınızda bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz.

14 Mart itibarıyla, 3 haftalık dönem içinde yakın çevrenizde ve iletişimle ilgili işlerinizde güzelliklerle karşılaşabilirsiniz. Venüs koç burcunda lider ve huzursuz tavırları ön plana çıkartacağından, sevdiklerinize karşı baskın ve anlayışsız tavırlar sergileyebilirsiniz. Girişken ve lider tavırlarınız bilgisayar, yayıncılık, reklam, satış, pazarlama alanlarınızda size yeni kapılar açabilir. Yine bu ay Satürn sizin yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, hukuk, ticaret, medya ve uzak akrabalar evinizde gerilemeye başlayacak. özellikle iş ortamlarınızda yerine getirmek zorunda olduğunuz sorumluluklarınızda bir takım sorunlar ortaya çıkabilir. Geleceğinize yönelik işlerinizde istediğiniz sonucu almakta zorlanabilirsiniz.

Balık:

Mart aşk hayatınız, yaratıcılığa veya sanata dayalı işleriniz ön planda olarak başlayacaksınız

Sevgili Balıklar; Sosyal çevrelerde veya grupsal aktivitelerde para ile ilgili konularda üzerinizde bir baskı hissetmeniz mümkün, ancak iş alanlarınızda bu ay alacağınız güzel haberlerle keyfiniz yerine gelecek. Aşk hayatınızdaki değişimlerin, hayatınızı güzelleştirdiğini fark edebilirsiniz. Mart ayında iş ve hizmet alanlarınızı etkileyecek olan dolunay, iş alanlarınızda beklenmedik olayları hayatınıza taşıyabilir. Yine burası sağlık eviniz olduğundan sağlığınıza bu birkaç gün dikkat edin.

Sağlığınızla ilgili konuların ön plana çıkması, iş hayatınızı ve yapmanız gerekenleri olumsuz etkileyebilir. 16 Mart itibariyle, para evinize giren Venüs size bu alanlarda kıyak geçmeye başlayacak. Bu boyunca para konularında çeşitli şanslarla ve iyi ilişkilerle karşılaşabilirsiniz. Venüs koç burcunda sosyal ve aktif davranmayı getirdiğinden harcamalarınız fazlasıyla artabilir. Gezmeye, görmeye, spor ve değişik seyahatler ve aktivitelere para harcayabilirsiniz. Malınızın ve paranızın değerini bilmelisiniz.

Yine bu ay, sizin ortaklaşa para konuları, banka, vergi, kredi, faiz evinizde gerçekleşecek olan Satürn gerilemesi, ortaklaşa maddi konularda yerine getirmek zorunda olduğunuz sorumluluklarınızda bir takım sorunlar ortaya çıkartabilir. Yine eşinizin veya sevdiğiniz insanın parasal durumlarında da bir takım sorunlar gözlenebilir. Mart sonu, beklenmedik ve ani ortaya çıkacak bir fırsat sonucu elinize para geçebilir. Parasal fırsatlarınız yüksek olacak. Şanslı bir dönem içindesiniz, ortaklaşa para alanlarınız devreye girmeye başlayacak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Kadın Nuray Sayarı'dan Mart Ayı Burç Yorumları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement