Adob'dan Yunanistan'ın AB Dönem Başkanlığına Korserli Kutlama - Son Dakika
Kültür Sanat

Adob'dan Yunanistan'ın AB Dönem Başkanlığına Korserli Kutlama

Adob\'dan Yunanistan\'ın AB Dönem Başkanlığına Korserli Kutlama

Ankara Devlet Opera ve Balesi, Yunanistan'ın AB Dönem Başkanlığını, dünyaca ünlü tenor Mario Frangoulis'in konuk olacağı "Yeni Yıl Gala Konseri" ile kutlayacak.

02.01.2014 10:43

Ankara Devlet Opera ve Balesi (ADOB), yılın ilk yarısında AB Dönem Başkanlığını yürütecek Yunanistan'ı, dünyaca ünlü tenor Mario Frangoulis'in konuk olacağı "Yeni Yıl Gala Konseri" ile kutlayacak.

ADOB'dan yapılan açıklamaya göre, AB'nin yeni Dönem Başkanlığını kutlamak üzere Yunanistan'ın Ankara Büyükelçiliği işbirliğiyle Frangoulis'i  müzik severlerle buluşturacak konser, 11 Ocak'ta ATO Congresium Konser Salonu'nda gerçekleşecek.

Konserde, Yunan Orkestra Şefi Lukas Karytinos yönetimindeki ADOB Orkestrası'nın yanı sıra Soprano Feryal Türkoğlu ve Başkemancı Tayfun Bozok da Frangoulis'e eşlik edecek.

Klasikle moderni, gelenekselle yeniyi harmanlamaktaki hüneri, operaya kattığı Akdeniz esintileri ve beş dilde söylediği şarkılarla dünyanın dört bir tarafında sahne alan Frangoulis, Türkiye'de daha önce İstanbul, Bodrum ve Aspendos Uluslararası Opera ve Bale Festivali'nde konser vermişti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Adob'dan Yunanistan'ın AB Dönem Başkanlığına Korserli Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement