Ağrı Dağı ve İshakpaşa Sarayı’na Büyük İlgi - Son Dakika
Kültür Sanat

Ağrı Dağı ve İshakpaşa Sarayı’na Büyük İlgi

Ağrı Dağı ve İshakpaşa Sarayı’na Büyük İlgi

Bu Yıl 17. Düzenlenen Van Asya İpekyolu Turizm, Ticaret Ve Sanayi Fuarı Üçüncü Gününde Ziyaretçi Akınına Uğradı.

22.10.2010 15:34

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay tarafından açılışı yapılan Fuar'da Ağrı Valiliği Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından bir stand kuruldu. Ağrı'nın tarihi ve turistik yerlerinin tanıtıldığı fuar standına ilgi büyüktü. Yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından ziyaret edilen Ağrı standı'nda Ağrı'nın tanıtımı ile ilgili fotoğraf, broşür, kitap ve CD'leri dağıtılırken, en çok merak edilenler Ağrı Dağı, İshakpaşa Sarayı ve Nuh'un Gemisi oldu.

Kültür Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü Mahmut Evkuran, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Muş Valisi Erdoğan Erdoğan Bektaş, Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz tarafından ziyaret edilen Ağrı Standı özellikle yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.

Ağrı Standını ziyaret eden Kültür Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'a İl Müdürü Muhsin Bulut tarafından İshakpaşa Sarayı'nın işlemeli tablosu hediye edildi.

Fuara katılan Seyahat acentelerini ziyaret eden Kültür Turizm İl Müdürü Muhsin Bulut seyahat acentelerinin Ağrı'ya tur düzenlemesi için ellerinden gelen kolaylıkları göstereceklerini belirtirken, birçok acenteden tur sözü aldı.

Beş gün boyunca devam edecek olan fuar Pazar günü son bulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Ağrı Dağı ve İshakpaşa Sarayı’na Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement