Aşk Her Yerde Kahkahaya Boğdu - Son Dakika
Kültür Sanat

Aşk Her Yerde Kahkahaya Boğdu

Aşk Her Yerde Kahkahaya Boğdu

MANİSA Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda Sahne Alan Duru Tiyatrosu 'Aşk Her Yerde' İsimli Oyunla Manisalı Tiyatro Severlerle Buluştu.

19.01.2011 21:21  Güncelleme: 21:24

Manisa belediyesi şehir tiyatrosu'nda sahne alan duru tiyatrosu 'aşk her yerde' isimli oyunla manisalı tiyatro severlerle buluştu. Emre Kınay, Pelin Körmükçü, Sait Genay, Bahar Yanılmaz ve Cem Yanılmaz'ın rol aldığı romantik komedi tarzındaki oyun seyircileri kahkahaya boğdu. Tiyatrodan elde edilen gelir, öğrencilere burs imkanı sağlayan Manisa Yardım Sevenler Derneği'ne bağışlandı.

Her ay ünlü tiyatrocuları Manisalılarla buluşturan Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun bu ayki konuğu Duru Tiyatrosu oldu. Emre Kınay'ın yönettiği 'Aşk Her Yerde' isimli oyunda Kınay, Pelin Körmükçü, Sait Genay, Bahar Yanılmaz ve Cem Yanılmaz rol aldı.

Oyunu Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün eşi Şeyda Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil ve Nursel Ustamehmetoğlu'nun yanı sıra çok sayıda tiyatrosever izledi. Emre Kınay'ın oyunun bazı bölümlerinde kadın kılığına girdiği iki perdelik oyunda, rutin hayatına bir anda giren aşkı ile çocukluktan beri tutkunu olduğu yazarlık hayali gerçekleşmesi arasında bir tercih yapmak zorunda kalan kişinin hikâyesi komik bir dille anlatıldı.

Orta yaşlarını sürmekte olan Leonard Loftus (Emre Kınay), asi ve uçarı kızı Dee Dee (Bahar Yanılmaz) ve bir türlü yaşlılar evine gönderemediği babası Gus (Sait Genay) ile aynı evi paylaşan 'sıkıcı' bir istatistikçiyi canlandırırken, oyuncuların sergilediği performans seyirciden tam not aldı. Son derece eğlenceli geçen 'Aşk Her Yerde' izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Gelir Yardım Sevenler Derneği'ne

Manisa Belediyesi'nin sosyal projesi olarak Ocak ayı itibariyle hayata geçirilen tiyatro gelirlerinin derneklere bağışlanması kapsamında, 'Aşk Her Yerde' adlı oyunundan elde edilen gelir, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şubesi'ne bağışlandı.

Manisa Belediyesi olarak, sivil toplum kuruluşlarına böyle bir imkanı sağlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Yardım Sevenler Derneği ile başladığımız tiyatro gelirlerinin bağışlanması, her ay gelecek tiyatrolarla diğer derneklere de yapılacak. Sosyal belediyecilik örneği olarak Ocak ayı itibariyle hayata geçirdiğimiz bu projenin yararlı olacağına inanıyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Aşk Her Yerde Kahkahaya Boğdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement