Dostlar Tiyatrosu Yeni Adresi Belli Oldu - Son Dakika
Kültür Sanat

Dostlar Tiyatrosu Yeni Adresi Belli Oldu

Dostlar Tiyatrosu Yeni Adresi Belli Oldu

Muammer Karaca Tiyatrosu'na Beyoğlu Belediyesi sahip çıkmadığı için veda etmek zorunda kalan Dostlar Tiyatrosu artık seyircisini İstanbul Şişli Kent Kültür Merkezi'nde selamlayacak.

28.03.2013 10:36

29 Mart, Cuma akşamı saat 20:30'da görkemli bir davetle yeni adreslerinde ilk kez sahneye çıkacak olan Erkal, Tülay Günal ile birlikte "Ben Bertolt Brecht" diyecek.

Sanata ve sanatçıya verdiği değerle bilinen Şişli Belediyesi, yarım asırdan fazladır tiyatroya emek veren, Türkiye'nin önemli değerlerinden Genco Erkal'a ve Dostlar Tiyatrosu'na kapılarını açtı. İstanbul Şişli Kent Kültür Merkezi'ndeki ilk oyunlarını 29 Mart 2013, Cuma günü saat 20:30'da sahneleyecek olan Dostlar Tiyatrosu perdelerini; dünyanın düzeni, kadının konumu ve savaş gibi konularda seyirciyi eğlenceli bir yolculuğa çıkaran müzikli kabare "Ben Bertolt Brecht" ile açacak.

23 yıldır tiyatro severleri selamladığı Muammer Karaca Tiyatrosu'nun kapatılmaması için büyük savaş veren Genco Erkal bu savaştan mağlup ayrıldı. Muammer Karaca'da bu sezon oyunlarını sahneleyemeyen duayen, tiyatro aşkıyla pes etmeden, uzun süre farklı farklı sahnelerde de olsa tiyatro severlerle buluşmaya devam etti. Ustan oyuncu, 29 Mart'tan sonra da oyunlarının büyük bölümünü İstanbul Şişli Kent Kültür Merkezi'ne sahneleyecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Dostlar Tiyatrosu Yeni Adresi Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement