Giordano Dance Chicago'dan Nefes Kesen Performans - Son Dakika
Kültür Sanat

Giordano Dance Chicago'dan Nefes Kesen Performans

Giordano Dance Chicago\'dan Nefes Kesen Performans

Türkiye'de ilk kez İş Sanat'ta sahne alan ünlü topluluk Giordano Dance Chicago muhteşem dans performansıyla izleyenleri büyüledi.

08.04.2013 09:36

İş Sanat'ta Giordano Dance Chicago'dan nefes kesen performans

Sezon boyunca dünyanın en seçkin sanatçı ve topluluklarını ağırlayan İş Sanat dün akşam olağanüstü bir dans gösterisine ev sahipliği yaptı. Dinamik performansları ve repertuarının çeşitliliği ile tüm dünyada büyük bir ilgiyle izlenen Giordano Dance Chicago, klasik caz koreografilerinin modern dansla birleştiği unutulmayacak bir performansa imza attı.

Türkiye'de ilk kez İş Sanat'ta sahne alan topluluk, aşkın dansa, dansın caza dönüştüğü muhteşem gösteride Giordano Moves, Gravity, G-Force, Like 100 Men gibi eserlerden oluşan çok özel performansla dakikalarca alkış aldı.

Klasik caz müziğinden, elektronik ve Latin caz tınılarına uzanan geniş repertuarı ile dikkat çeken topluluğun JOLT adındaki gündelik yaşamın telaşını anlattığı, müziğin kova, çanak tava gibi mutfak ekipmanlarıyla icra edildiği şovu akıllardan uzun süre çıkmayacak.

Yalnızca iki gösteri için Türkiye'ye gelen topluluğun ikinci ve farklı koreografilerin sergileneceği gösterisi bu akşam İş Sanat'ta.

İş Sanat, Mayıs ayında dans serisi kapsamında Benjamin Millepied'in kurucusu olduğu sıra dışı topluluk L.A. Dance Project'i konuk ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Giordano Dance Chicago'dan Nefes Kesen Performans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement