Hafta İçi Şans Reikisi - Son Dakika
Kültür Sanat

Hafta İçi Şans Reikisi

Hafta İçi Şans Reikisi

ŞANS REİKİSİEvrende herşey enerjidir.

21.02.2017 20:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ŞANS REİKİSİ

Evrende herşey enerjidir. Her madde, her duygu, her düşünce, her olgu özünde enerjidir ve şans da aslında bir enerjidir. Bir deneyimi yaşayıp, yaşamamız o enerjiye rezone yani uyumlu olup olmamanızla ilgilidir. Şans her yerde her zaman olan bir enerjidir ama bu enerjiyi kullanabilen ve hayatında deneyimleyen insanlar bu enerji ile uyumlu olan insanlardır. Şanslı insanlar doğuştan ya da sonradan edindikleri zihin yapisi ile şans enerjisinden en iyi sekilde faydalanmaktadırlar.

Şanslı insanların daha üstün özelliklerinin olduğu sanılır oysa sadece şans enerjisine sahiptirler ve karşılarına daha fazla fırsat çıkar. Hayatlarına daha fazla başarı, sevgi ve refah çekebilirler. Şans faktörühayattaki en önemli faktörlerden biridir.Şans reikisinin,şansı hayatınıza çekmenize engel olan çakranızdaki negatif enerjilerden,auranızdaki negatif enerjilerden,zihninizdeki negatif düşüncelerin oluşturdugu olumsuzluklardan arındırma etkisi vardır.

TARİH-22 ŞUBAT 2017 ÇARŞAMBA

SAAT -14.00-16.00

ÜCRET -150 TL

ŞANS REIKISI NERELERDE KULLANILABİLİR?

Şansı hayatınıza daha çok çekmek için

Bir konuda şanslı fırsatlar oluşturmak için

Para ve maddi kazanç konusunda şansı arttırmak için

İliskiler ve sevgi konusunda şansı arttırmak için

Alışverişlerde şansı arttırmak için

İş yapma konusunda şans faktöründen yaralanmak için

Hayatımızdaki seçenekleri arttırmak için

Yardım almak konusunda şansı arttırmak için

Yoğun çaba yerine yoğun şans etkisini kullanmak için

Yeni başlangıçlarda şans enerjisini kullanmak için

Şansa ihtiyaç duyduğumuz heran şansımızı daha da yükseltmek için.

*Tüm uyumlamalar birebir yada uzaktan da yapılmaktadır. Uzaktan katılımcıların İNİSİNASYON SERTİFİKALARI, EĞİTİM DERS NOTLARI email adreslerine gönderilmektedir.

Etkinliklerimiz randevuludur. Kesin kaydınızı 21 Şubat 2017 Pazartesi akşamına kadar 75 TL ön ödeme ile Yapı Kredi Bankası -NİL TAVELLİ -IBAN-TR85 0006 7010 0000 0071 6065 87 nolu hesaba yatırılmasını rica ederiz.

Randevularınız ve sorularınız için Berna Boğaç ile irtibata geçebilirsiniz.

berna@zihinvebeden.com

0532 617 0545

Nil Tavelli

nil@zihinvebeden.com

0532 295 62 48

Zihin ve Beden Danışmanlık Akademi

İncirli Cad. Sinan Ap. No: 43 Daire: 13 Bakırköy/ İstanbul

0212 466 4141

info@zihinvebeden.com

Kurumumuzda yapılan eğitimler ve uygulamalarda teşhis veya tedavi uygulanmamaktadır. Web Sayfamızda bulunan bilgiler hiç bir şekilde tanı ve tedavi amaçlı kullanılamaz. Tanı ve tedavi, mutlaka bir doktor tarafından yapılması gereken son derece ciddi bir işlemdir. Her türlü hastalık ve sair tedavi gerektiren sorunlarınız için lütfen önce doktorunuza danışınız.

Nil Tavelli Kimdir?

Zihin ve Beden Danışmanlık Akademi kurucusu Nil Tavelli ilk kişisel farkındalığına 2007'de Meditasyonlarla, seminerlerle, araştırıp, okumalarıyla başladı. İlk Kişisel eğitimini 2009' da aldı. Eğitimlerini Koçluk alanındaki diğer eğitimlerle tamamladı. Özel Eğitime Muhtaç olan çocukların ( Otizm, Dikkat Eksikliği, Hiperaktif) çocukların Ailelerine Seminerler veriyor ve Ailelere Danışmanlık yapıyor. Mecidiyeköy'deki ofisinde; Yaşam Koçluğu, Aile Danışmanlığı, Öğrenci Koçluğu, Reiki ve diğer enerji çalışmalarını yaparken, İstanbul Bakırköy'de ilköğretim öğrencilerine Çocuk Yogası dersleri verdi. Bakırköy'deki yeni adresinde yeni takım arkadaşları ile hizmetlerine devam etmektedir.

İş tecrübeleri;

-Adım Reklam Ajansı ve Halkla İlişkiler ( Hürriyet, Sabah gazetelerle ve Dünya gazetesinde reklam çalışması ve röportajları).

-İstanbul Princess Casino ( Inspector).

- Superonline ( Müşteri Hizmetleri-Satış Eğitmeni).

- Digiturk (Müşteri Hizmetleri-Finans).

-Kişisel Gelişim merkezlerinde, mevcut ofisinde (Yaşam Koçluğu ve Bireysel seanslar).

Aldığı Eğitimler; -

Etkili İletişim, Misafir ilişkileri, -

İç ve Dış Müşteri Memnuniyeti,

-Telephone Doctor Satış Eğitimi,

-Global Kaliteli Hizmet Anlayışı,

-ISO 9001 Talimatı ve PRO. Yazma Eğitimi,

-ISO 9001 Kalite ve Kontrol Eğitimi,

-Crowd Management Course (Amerika)

-Girişimcilik,

-Aile Eğitimi,

-Zihin Programlama,

-Yaşam Koçluğu,

-NLP,

-Kuantum Terapi,

-Eğitimci Eğitimi,

-Re-Balance Terapi,

-Tao ve Meditasyon,

-Chi Gong -Reiki Master Teacher,

-Ra Sheeba Master,

-Şans Reikisi Uygulayıcısı ve Eğitmeni,

-Ascended Masters Empowerment Abundantia Uygulayıcısı ve Eğitmeni,

-Huşu uygulacısı,

-Magickal Shaman Ligtworker Program 1-3 -Spiritüel,

-Çocuk Yogası.

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Hafta İçi Şans Reikisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi
    20:33 Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi

    Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Mardin'in Nusaybin ilçesinden gelen Ferhat Badur ve kızı Yağmur tarafından keman ve klarnet dinletisi sunuldu. Etkinliğe Vali Yardımcısı İlyas Öztürk, Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Sebahattin Genç de katıldı. Baba Badur, kızıyla aynı sahneyi paylaşmanın gururunu yaşadığını belirtirken, kızı Yağmur ise hem konservatuvara hazırlandığını hem de keman eğitimi verdiğini söyledi.

  • Osmanlı'nın sembolü Süleyman Han Camii yeniden ibadete açıldı
    20:27 Osmanlı'nın sembolü Süleyman Han Camii yeniden ibadete açıldı

    Van Kalesi'nin zirvesinde bulunan Osmanlı sembolü Süleyman Han Camii, restore edildikten sonra yeniden ibadete açıldı. 2 bin 700 yıllık Van Kalesi, hala görkemiyle ayakta duruyor ve cami bu tarihi yapıyı tamamlıyor. Van Valisi Ozan Balcı, caminin açılışında yaptığı konuşmada, şehrin imar ve inşa edilmesi için yapılan çalışmaların vatandaşların huzuru ve refahı için olduğunu belirtti ve Van'ın kültür ve turizmine büyük değer katacak olan bu restorasyonların devam edeceğini söyledi.

  • 484. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali Programı Tanıtıldı
    20:24 484. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali Programı Tanıtıldı

    Manisa'da düzenlenen Uluslararası Mesir Macunu Festivali'nin programı tanıtıldı. Festival, 23 Nisan'da başlayacak ve çeşitli etkinliklerle 28 Nisan'da sona erecek. Festivalde konserler, paneller, sergiler ve mesir saçımı gibi etkinlikler yer alacak.

  • Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Fatih Ulusoy, Üsküp Kitap Fuarı'na katıldı
    20:18 Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Fatih Ulusoy, Üsküp Kitap Fuarı'na katıldı

    Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Fatih Ulusoy, Yeni Balkan Yayınevi tarafından düzenlenen Üsküp Kitap Fuarı'na katıldı. Büyükelçi Ulusoy, fuar kapsamında tanıtılan kitapların yazarlarıyla sohbet etti ve Türkçe dilinin Kuzey Makedonya'da canlı tutulmasının önemine vurgu yaptı. Ayrıca, Türkiye Maarif Vakfı'nın Kuzey Makedonya'daki okullarının standını da ziyaret etti. Fuar, 24 Nisan'a kadar devam edecek.

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.


Advertisement