"İstanbul Orchestra'Sion Uluslararası Piyano Yarışması" - Son Dakika
Kültür Sanat

"İstanbul Orchestra'Sion Uluslararası Piyano Yarışması"

"İstanbul Orchestra\'Sion Uluslararası Piyano Yarışması"

Bu yıl ilki düzenlenen "İstanbul Orchestra'Sion Uluslararası Piyano Yarışması"nda, dereceye girenler düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

18.11.2013 00:06

Bu yıl ilki düzenlenen "İstanbul Orchestra'Sion Uluslararası Piyano Yarışması"nda, dereceye girenler düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Notre Dame de Sion Fransız Lisesi'nin öncülüğünde gerçekleştirilen yarışmanın gala gecesi ve ödül töreni, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleştirildi.

Ünlü piyanist Stephane Blet, Franck Ciup, Ali Darmar, Dong Jun Kim, Süher Pekinel, Nikolaos Samaltanos ve Ayşegül Sarıca'dan oluşan jürinin değerlendirmesi sonucu, Burak Çebi ile Ukraynalı Alona Kozlova birinciliği paylaştı.

Bulgar Yanica Hristova'nın ikinci, Japon Tomohiro Hatta'nın üçüncü olduğu yarışmada, Polonyalı piyanist Jan Gazdzicki ise "Ulvi Cemal Erkin Özel Ödülü"ne layık görüldü.

13 ülkeden 23 piyanistin katıldığı yarışmada dereceye girenlere ödülleri jüri üyeleri tarafından verilirken, yarışmanın gerçekleşmesine katkıda bulunanlara da plaket takdim edildi.

-piyano yarışması

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 'İstanbul Orchestra'Sion Uluslararası Piyano Yarışması' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement