Kepez Kitap Fuarı 30 Mart'ta Açılacak - Son Dakika
Kültür Sanat

Kepez Kitap Fuarı 30 Mart'ta Açılacak

Kepez Belediyesince düzenlenen Kepez Kitap Fuarı, 30 Mart'ta açılacak.

18.03.2018 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesince düzenlenen Kepez Kitap Fuarı, 30 Mart'ta açılacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kepez Kitap Fuarı, Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde 30 Mart-8 Nisan 2018 tarihlerinde okuyucuları ağırlayacak.

Bu yılki teması "Mimar Sinan" olan fuarda, kitapseverler, Ayşe Kulin, Hasan Ali Topbaş, İclal Aydın, Sinan Yağmur, Kahraman Tazeoğlu, Mete Yarar, Canan Tan ve Vehbi Vakkasoğlu'nun da aralarında yer aldığı edebiyatçılarla buluşacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Akdeniz ve Antalya Bilim üniversitelerinin desteğiyle düzenlenen fuarda, yazar ve şairlerin imza günleri, söyleşiler, kültür ve sanat etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Fuara, 300 bine yakın ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, ilçede kitap fuarı yapılması konusunda son 4-5 yıldır öğrencilerden ve kitapseverlerden yoğun bir talebin olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Konyaaltı Belediyesi tarafından 8 yıldır düzenlenen kitap fuarına gösterilen ilgi ve alaka şehrin kültür hayatı adına sevindiricidir. Konyaaltı Belediyesi, kitap fuarını sonbaharda yapıyor. Kepez Belediyesi olarak biz de ilkbaharda bir kitap fuarı yaparsak güzel olur diye düşündük. Kitap okuma ve kültür şöleni ortamını meydana getirmek istiyoruz. 100'den fazla yayın evinden fuara katılımlarıyla ilgili teyit aldık. Kültür ve sanat alanında bu şehirde çalışma yapan kimseleri de fuarımızda ağırlayacağız. Antalya'da, 10 gün boyunca çok güzel bir kültür ve sanat şöleni olacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Kepez Kitap Fuarı 30 Mart'ta Açılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement