Marmaris Kitap Günleri Başlıyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Marmaris Kitap Günleri Başlıyor

Marmaris Kitap Günleri Başlıyor

Marmaris Kitap Günleri, 20 Temmuz ile 10 Ağustos günleri arasında yazarlarla kitapseverleri Saman İskelesi'nde buluşturacak. 13 yazar ve 30 yayınevinin katılacağı etkinlikte, Emre Kongar, Metin Uca, Zülal Kalkandelen, Şükrü Erbaş, Eren Aysan, Mustafa Fırat Çelikbaş, Erhan Merdanoğulları, Ayten Oçak Alınsaz, Neslişah Çetinkaya, Hilal Kahraman ve Vural Bahadır Bayrıl gibi isimler de yer alacak. Okurlar, 20 gün boyunca sevdikleri yazarları yakından tanıma ve söyleşilere katılma fırsatı bulacak, ayrıca kitap evlerinin stantlarından indirimli kitaplar da satın alabilecekler.

05.07.2023 17:42

3. Marmaris Kitap Günleri, 20 Temmuz ile 10 Ağustos günleri arasında yazarlarla kitapseverleri Saman İskelesi'nde buluşturacak.

Marmaris Kitap Günleri için geri sayım başladı. Kitap günlerine, 13 yazar ve 30 yayınevi katılacak. Emre Kongar, Metin Uca, Zülal Kalkandelen, Şükrü Erbaş, Eren Aysan, Mustafa Fırat Çelikbaş, Erhan Merdanoğulları, Ayten Oçak Alınsaz, Neslişah Çetinkaya, Hilal Kahraman ve Vural Bahadır Bayrıl'ın katılacağı fuarda farklı etkinlikler de düzenlenecek.

20 gün boyunca sevdikleri yazarları yakından tanıma ve söyleşisine katılma fırsatı yakalayacak okurlar, kitap evlerinin stantlarından indirimli kitap da satın alabilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Kültür Sanat Marmaris Kitap Günleri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement