Medya Çalışanlarına Sosyal Medya Bağımlılığı Paneli Düzenlendi - Son Dakika
Kültür Sanat

Medya Çalışanlarına Sosyal Medya Bağımlılığı Paneli Düzenlendi

Medya Çalışanlarına Sosyal Medya Bağımlılığı Paneli Düzenlendi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürlüğü ve Yeşilay Erzincan Şubesi işbirliğiyle medya çalışanlarına yönelik Sosyal medya bağımlılığı ve bağımlılıkla mücadelede medyanın rolü konulu panel düzenlendi. Psikolog Merve Tunç ve Gümüşhane Üniversitesi Gazetecilik Bölümü Başkanı Doç. Dr. Ali Özcan sunum yaptı. Programa medya mensupları ve kamu kurumlarının basın birimi çalışanları katıldı.

09.05.2023 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürlüğü, Yeşilay Erzincan Şubesi işbirliğiyle medya çalışanlarına yönelik, "Sosyal medya bağımlılığı ve bağımlılıkla mücadelede medyanın rolü" konulu panel düzenlendi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürlüğü salonunda düzenlenen toplantıda, açılış konuşması yapan Bölge Müdür Vekili Metehan Akkaya, basın mensuplarının beşeri sermayelerinin arttırılması için gereken her şeyi yapmaya çalıştıkların, Erasmus kapsamında bazı projeler yaptıklarını ve sonucunu beklediklerini ifade etti.

Yeşilay Erzincan Şube Başkanı Selçuk ise bağımlılıkla mücadele kapsamındaki faaliyetleri kapsamında, sosyal medya bağımlılığı ile ilgili eğitimler de verdiklerini belirterek, "Bizler Yeşilay ailesi olarak her bireyin iyi ve sağlıklı yaşaması için bağımlılıkla mücadelemize var gücümüzle devam ediyoruz. Bugün burada da eğitimlere vesile olan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Daha sonra psikolog Merve Tunç ve Gümüşhane Üniversitesi Gazetecilik Bölümü Başkanı Doç. Dr. Ali Özcan katılımcılara konuyla ilgili sunum yaptı.

Programa medya mensuplarının yanı sıra kamu kurumlarının basın birimi çalışanları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Medya Çalışanlarına Sosyal Medya Bağımlılığı Paneli Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement