Muğla'da Türk Mutfağı Haftası Kutlandı - Son Dakika
Kültür Sanat

Muğla'da Türk Mutfağı Haftası Kutlandı

Muğla\'da Türk Mutfağı Haftası Kutlandı

Her yıl yurt içinde ve yurt dışı temsilciliklerde kutlanan Türk Mutfağı Haftası, Muğla'nın Milas ilçesi tarihi Beçin Kalesi'nde, Muğla Olgunlaşma Enstitüsü koordinesinde düzenlenen etkinlikle kutlandı.

31.05.2023 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her yıl yurt içinde ve yurt dışı temsilciliklerde kutlanan Türk Mutfağı Haftası, Muğla'nın Milas ilçesi tarihi Beçin Kalesi'nde, Muğla Olgunlaşma Enstitüsü koordinesinde düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde, Muğla Olgunlaşma Enstitüsü yiyecek ve içecek hizmetleri alanı öğretmenleri ve usta öğreticileri tarafından, Hatay'dan gelen depremzede misafirler ile birlikte hazırlanan yöresel yemekler ve tatlılar, konuklara tanıtılarak ikram edildi. Muğla Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ve Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü, Türk Mutfağının sağlıklı, geleneksel ve seçkin örneklerini tanıtmak amacıyla, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Muğla Olgunlaşma Enstitüsünün katkılarıyla Beçin Kalesi ve Ören Yerinde düzenlenen Türk Mutfağı Haftası etkinliğine katıldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Muğla'da Türk Mutfağı Haftası Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İmamoğlu, genç belediye başkan adaylarıyla bir araya geldi
    01:45 İmamoğlu, genç belediye başkan adaylarıyla bir araya geldi

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin genç belediye başkan adaylarıyla İstanbul'daki Dijital Deneyim Müzesi'nde düzenlenen programda bir araya geldi. İmamoğlu, genç yöneticilerin yeni nesil belediyecilik taleplerine hızlı ve pratik çözümler üretebileceğini belirtti. Ayrıca, İmamoğlu konuşmasında gençlere yönelik yapılan hizmetlerden ve gelecek hedeflerinden de bahsetti.

  • Boğaziçi Üniversitesi Geleneksel Ramazan İftarı
    00:41 Boğaziçi Üniversitesi Geleneksel Ramazan İftarı

    Boğaziçi Üniversitesi İslam Araştırmaları Kulübü'nün (BİSAK) ev sahipliğinde düzenlenen 'Boğaziçi Üniversitesi Geleneksel Ramazan İftarı' etkinliği, üniversitenin Güney Kampüsü'nde gerçekleştirildi. Öğrenciler ve akademisyenlerin de katıldığı etkinliğe 3 bini aşkın kişi katıldı. İftarın ardından katılımcılar cemaatle akşam namazı kıldı ve toplu dua etti.

  • Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun Başrolünde Olduğu Eflatun Filminin Galası Yapıldı
    00:09 Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun Başrolünde Olduğu Eflatun Filminin Galası Yapıldı

    Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun başrollerini paylaştığı Eflatun filminin galası Torun Center'da gerçekleştirildi. Yönetmen Cüneyt Karakuş, filmin senaryosunun 2013'te kaleme alındığını ve pandemi öncesi çekimlerin tamamlandığını belirtti. Film, görme engelli bir kadının saf ve gerçek aşkı bulma hikayesini anlatıyor. Ayrıca, film Japonya, Kırgızistan, Bangladeş ve Fransa gibi ülkelerde de gösterildi.

  • Kahramanmaraş'ta Depremzedeler İçin Karagöz-Hacivat Gösterisi Düzenlendi
    23:04 Kahramanmaraş'ta Depremzedeler İçin Karagöz-Hacivat Gösterisi Düzenlendi

    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında, depremzede çocuklar için Karagöz-Hacivat gösterisi düzenlendi. Gölge oyunu sanatçısı Hüseyin Yozgatlı tarafından sunulan gösteri, çocuklar tarafından ilgiyle takip edildi. Gösteriyle çocukların yüzleri güldürülmeye çalışıldı.


Advertisement