Muzaffer Özdemir&sizzle Ohtaka - Son Dakika
Kültür Sanat

Muzaffer Özdemir&sizzle Ohtaka

CRR Türk ve Japon seslerin buluşmasına ev sahipliği yapıyor.

20.05.2017 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CRR Türk ve Japon seslerin buluşmasına ev sahipliği yapıyor.

İki ulusun halk şarkılarını Muzaffer Özdemir ve Sizzle Ohtaka sizler için seslendirecek. Onlara, Japon piyanist ve besteci Asu da eşlik edecek.

Sizzle Ohtaka

Japon ses sanatçısı. Tokyo'da doğdu. Yedi yaşından itibaren klasik solfej dersleri almaya başladı. Caz ve dünyanın çeşitli halk müzikleriyle tanışmasıyla herhangi bir tarz ya da ekolle kendini sınırlamayacağı yeni ufuklara yöneldi. Bugüne kadar yirminin üzerinde albüm çıkaran sanatçı, birçok müzisyen, dansçı ve sinemacıyla çalışmalar yaptı. Şu anda "Voice Drawing" adını verdiği atölye çalışmaları gerçekleştiriyor. Japonya devlet televizyonunda "Nihongo de Asobo" (Japonca'yla Oynayalım) programında düzenli olarak yer alıyor. Birçok film ve oyuna sesiyle katkıda bulunan Sizzle Ohtaka, Miyazaki Hayao'nun ünlü animesi Ruhların Kaçışı'nda da Kamigami-sama adlı şarkıyı seslendirmişti.

Muzaffer Özdemir

5 Şubat 1961'de doğdu. İlk şiirlerini 13 yaşında yayınladı. Birçok dergi ve gazetede çeşitli inceleme yazıları ve şiirleri yayınlanmıştır. Bugüne kadar yirmi bir kitabı yayınlanan sanatçının film müziği, belgesel müziği çalışmalarının yanı sıra kendi bestelerini içeren beş albümü vardır. Sezen Aksu, Uğur Yücel, Kenan Işık, Enis Fosforoğlu, Yalçın Menteş ve daha birçok ünlü isimle çalışan sanatçının şiirleri birçok sanatçı tarafında bestelenip seslendirilmiştir.

Asu

Japon piyanist, besteci, şarkı sözü yazarı, aranjör ve vokalist. Çocukluğunda müzikle çok ilgilenmemesine rağmen, bir gün aniden beste yapmaya başladı. 2008 yılında ilkokul arkadaşlarıyla birlikte üç kişilik vokal grubu "The New Classics"i kurdu ve altı ay sonra profesyonel müzik dünyasına adım attı. Piyanist olmasının yanı sıra, sinema, müzikal, dizi film ve çizgi filmlere beste yaparken, solo vokalist olarak da faaliyet gösteriyor.

Detaylar :

İl : İstanbul

İlce : Şişli

Mekan : CRR Konser Salonu

Mekan Adresi : Darülbedayi Cad.

Başlangıç Saati : 20.05.2017 20: 00: 00

Bitiş Saati : 20.05.2017 22: 00: 00

Kategori : Muzaffer Özdemir&Sizzle Ohtaka

Tür : Konser

Ücretlimi? : Hayır

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Muzaffer Özdemir&sizzle Ohtaka - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement