My Winehouse: A Tribute To Amy Winehouse - Son Dakika
Kültür Sanat

My Winehouse: A Tribute To Amy Winehouse

Dünyanın en iyi Amy Winehouse Tribute'u ilk kez Türkiye'de!

18.05.2017 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın en iyi Amy Winehouse Tribute'u ilk kez Türkiye'de!

MyWinehouse: Laura Jane Butler tüm dünyada adından 2013 yılında kazanmış olduğu İngiltere'nin En İyi Tribute Performansı ödülüyle söz ettirmeye başladı.

Fransa, Almanya, Belçika ve İsviçre başta olmak üzere dünyanın birçok yerinde konserler veren Butler, Billy Ocean, Duran, Duran Clem Curtis ile beraber sahne almış; Paris Hilton, Barbara Windsor, Q Hotels parti ve özel gecelerinin de ilk akla gelen sanatçısı olmuştur.

Sesinin yanı sıra görünüşüyle de Amy Winehouse'a inanılmaz bir benzerlik gösteren Laura Jane Butler için otoriteler: "Bir Tribute'dan daha fazlası…" demekte. Amy Winehouse'un babası Mitch Winehouse  "Laura kızıma o kadar çok benziyor ki sahne de onu izleyemiyorum" derken annesi Janis ise "Laura mükemmel bir kadın, gidin ve onu izleyin çünkü benim izlediğim en iyi Amy Winehouse Tribute'u" cümlelerini kullanmakta.

Amy Winehouse Foundation ve Winehouse ailesi tarafından desteklenen tek Amy Winehouse Tribute'u olan MyWinehouse, dünyanın en iyi ilk 10 tribute performansı arasında gösterilmektedir.

Laura Jane Butler, Back to Black, Rehab, Valerie, You Know I'm No Good, Stronger Than Me ve daha bir çok Amy Winehouse şarkısı ile Türkiye'de ilk kez Ankara ve İstanbul'da müzikseverler ile buluşacak.

Detaylar :

İl : İstanbul

İlce : Kadıköy

Mekan : Dorock XL

Mekan Adresi : Neşet Ömer Sokak No: 3/C

Başlangıç Saati : 18.05.2017 21: 00: 00

Bitiş Saati : 18.05.2017 23: 00: 00

Kategori : My Winehouse: A Tribute to Amy Winehouse

Tür : Konser

Ücretlimi? : Hayır

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat My Winehouse: A Tribute To Amy Winehouse - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement