Pembe Savaşa Aylin Aslım da Katılıyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Pembe Savaşa Aylin Aslım da Katılıyor

Pembe Savaşa Aylin Aslım da Katılıyor

Hard Rock Cafe Istanbul'da Meme Kanserine karşı Savaş, Aylin Aslım ile Devam Ediyor.

21.10.2014 10:16  Güncelleme: 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her hafta Perşembe akşamları canlı müzik konserleriyle farklı şarkıcı ve grupları ağırlamaya devam eden Hard Rock Cafe Istanbul'un odak noktasında bu ay "Meme Kanseri ile Savaş" var. Pembe temalı Ekim ayı boyunca Hard Rock Cafe'de Meme Kanserine karşı savaşa destek olmak için özel olarak satılan ürünler ve kokteyller bulunacak. Ayrıca Hard Rock Cafe Istanbul'dan satın alınabilen Ekim ayı konser biletlerinin geliri de MEVA'ya (Türkiye Meme Vakfı) bağışlanacak.

Aylin Aslım'dan Meme Kanseri ile Savaşa Destek

Ekim ayı boyunca "Pinktober" kavramıyla meme kanseri ile savaşa destek veren Hard Rock Cafe Istanbul'un bu haftaki konuğu ise Aylin Aslım olacak.

1996 yılında kurulan Zeytin adlı Rock grubu ile bir anda müzik camiasının dikkatini çeken Aslım, sonraki yıllarda çeşitli organizasyonlarda yer alarak dünyaca ünlü müzisyenlerle aynı sahneyi paylaşma şansını yakaladı. 2013 yılında son albümü "Zümrüdüanka"yı yayınlayan rock müziğin güçlü ismi, meme kanseri ile savaş projesi kapsamında 23 Ekim akşamı 22:30'da, Hard Rock Cafe Istanbul sahnesinde olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Pembe Savaşa Aylin Aslım da Katılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement