Sinema sanatçıları Arkın ve Girik, festival kapsamında Bolu'ya geldi - Son Dakika
Kültür Sanat

Sinema sanatçıları Arkın ve Girik, festival kapsamında Bolu'ya geldi

Sinema sanatçıları Arkın ve Girik, festival kapsamında Bolu\'ya geldi

Sinema sanatçıları Cüneyt Arkın ve Fatma Girik, ''1. Uluslararası Köroğlu Festivali'' kapsamında düzenlenen söyleşiye katıldı.

27.10.2013 18:13

Sinema sanatçıları Cüneyt Arkın ve Fatma Girik, ''1. Uluslararası Köroğlu Festivali'' kapsamında düzenlenen söyleşiye katıldı.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret eden Arkın ve Girik, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

Yılmaz, ziyarette yaptığı konuşmada, Bolu'nun dünyada dört mevsimin doyasıya yaşandığı tek il olduğunu savunarak, "Bulunduğu coğrafyayla uyumlu kent yapmaya çalışıyoruz. Markalaşma için kentin Köroğlu'na ihtiyacı var. 'Köroğlu sayesinde kentimizi dünya kenti yapabilir miyiz, tanıtabilir miyiz' diye düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Yılmaz, "Köroğlu" denildiğinde insanların aklına sinema sanatçıları Arkın ve Girik ile Köroğlu filminin geldiğini anlatarak, "Cüneyt Bey ve Fatma Hanım, sadece gönüllerin kahramanı değil, yaşantılarıyla da insanların gönüllerinde taht kurmuşlar. Birçok insana da örnek olmuş ve olmaya devam eden ender insanlardan" ifadesini kullandı.

Bolu'da olmaktan son derece mutlu olduğunu kaydeden Arkın ise gösterilen ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Arkın, kadınların idarecilikte daha başarılı olacağına inandığını vurgulayarak, "Çünkü kadın annedir ve hiçbir zaman savaş istemez. Kadınların yönettiği bir dünyada savaş olmaz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Sinema sanatçıları Arkın ve Girik, festival kapsamında Bolu'ya geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement