Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika
Kültür Sanat

Terör Saldırılarına Tepkiler

Terör Saldırılarına Tepkiler

Bodrum ilçesinde yaşamını sürdüren bir grup sanatçı ve müzisyen, Bodrum Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu.

19.12.2016 18:24

Bodrum ilçesinde yaşamını sürdüren bir grup sanatçı ve müzisyen, Bodrum Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu.

Hurşit Yenigün, Şakir Önen Günhan, Çetin Körükçü, Nesrin Körükçü, Aysun Ercan, Serpil Benay, Zafer Baykal ve Selçuk Alagöz'ün de aralarında olduğu sanatçı ve müzisyenler, İstanbul'daki ve Kayseri'deki terör saldırılarını kınayarak, Bodrum Emniyet Müdürü Can Candaş'a taziyelerini iletip çiçek taktim etti.

Bodrum Mızıkacılar Derneği Başkanı Zafer Baykal, burada yaptığı açıklamada, terörün her türlüsünü lanetle kınadıklarını söyledi.

Türk milletinin teröre karşı hep birlikte olması gerektiğini ifade eden Baykal, "İçinde bulunduğumuz dönemde teröre karşı birlik, beraberlik ve sağduyu içinde ortak hareket etmek her zamankinden daha da büyük önem taşımaktadır." dedi.

Bodrum Emniyet Müdürü Can Candaş da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sanatçılara teşekkür etti.

Yaşanan olayın toplum olarak herkesi derinden üzdüğünü ifade eden Candaş, "Bizler öyle bir milletiz ki, iyi günde bir araya olmayı bildiğimiz gibi bu tür olaylarda da bir aradayız. O günden bu yana her kesimden ve her yaştan insanın polisin yanında olduğunu gördüm." diye konuştu.

Candaş, olayın ertesi günü kendisini bir çocuğun ziyaret ettiğini belirterek, şöyle konuştu:

"O çocuğumuz beni ziyaret için gelmiş. Elinde hediye olarak Türk bayrağı ve çiçek getirmiş. Burada milletimizin büyüklüğünü görüyoruz. Çünkü her yaştan insanlar bir araya gelerek kenetlenebiliyor. Gazilerimiz geldi, şimdi de sizin gibi sanatçı kişiler de yanımızda oldular. Bu bizim acımızı hafifletti. Bu bizim içimizde var olan mücadele gücümüzü daha da arttırıyor."

Dernek üyesi şarkıcı ve besteci Selçuk Alagöz ise son günlerde yaşanan terör olaylarının özellikle polisi ve askeri hedef aldığını kaydetti.

Bodrum'da yaşayan sanatçılar olarak çok üzgün olduklarını belirten Alagöz, şunları söyledi:

"Biz Bodrum'da yaşayan müzik insanları olarak, her türlü terörü lanetliyoruz. Son günlerde yaşanan terör olayları özellikle polisimizi ve askerimizi hedef olarak almıştır. Bunun en somut örnekleri daha birkaç gün önce İstanbul Beşiktaş'ta polislerimize, sonra da Kayseri'de askerimize yapılan hain saldırıdır."

Bir süre Candaş ile sohbet eden sanatçılar, daha sonra fotoğraf çektirdikten sonra Emniyet Müdürlüğünden ayrıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement