Yasakmeyve Sayı: 66 Kitabı Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Kültür Sanat

Yasakmeyve Sayı: 66 Kitabı Çıktı

Yasakmeyve Sayı: 66 Kitabı Çıktı
04.02.2014 15:00  Güncelleme: 14:57

Kolektif'in yazdığı Yasakmeyve Sayı: 66 kitabı, Yasakmeyve yayınlarından çıktı.

Yasakmeyve dergisinin 66. sayısının "Şair"i Mehmet Can Doğan, "Okurları" ise Beşir Sevim ve İbrahim Şahin.

Dosya bu ay da "Dünyada Şiir Ne Yapıyor?" sorusuna ayrıldı. Knut Odegard, Paal - Helge Haugen, Liv Lunberg, T. R. Pedersen ve Ronneup Kliva Norveç; Elliot Colla ise Mısır şiirini değerlendiriyor.

Bu sayının şairleri İzzet Yasar, Oğuzhan Akay, Türkân Yeşilyurt, Hakan Cem, Cem Özaydın ve İlayda Vurdum.

Ayrıca dergide Tahir Abacı'nın "Rayların Türküsü 4", Hüseyin Alemdar'ın

2013'te Şiire Dair 51 Dua" başlıklı yazıları; Betül Dünder'in Akif Kurtuluş, Asuman Susam ve Cihan Oğuz'la gerçekleştirdiği Yasakmeyve Konuşmaları, İsahag Uygar Eskiciyan'ın Metin Kaygalak söyleşisi yer alıyor.

Genç şairleri yine "Vaat Edilmiş Sayfalar"da Sina Akyol değerlendirdi.

Ve her zaman "Şiir Sevişgenleri"yle METÜST.

"Türkiye Şiir Rehberi" adlı ek, 4. fasikülüyle devam ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Yazar: Kolektif

Yayınevi: Yasakmeyve

ISBN: 2789785977377

Boyut: 14.0x20.0

Sayfa Sayısı: 112

Basım Yılı: Şubat 2014

Cilt Durumu: Karton kapak

Kağıt Türü: 2. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Kültür Sanat Yasakmeyve Sayı: 66 Kitabı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement