Belçim Bilgin, Kürt Kızı Rolüyle Hollywood'a Açılıyor - Son Dakika
Magazin

Belçim Bilgin, Kürt Kızı Rolüyle Hollywood'a Açılıyor

"Backstabbing for Beginners" filminde Iraklı bir Kürt kızını canlandıracak Belçim Belgin, Hollywood kapılarını zorlayacak.

08.03.2016 08:30

'Gergedan Mevsimi', 'Let the Music Play' gibi önemli yapımlarla dünyaya açılan Belçim Bilgin, yeni projesiyle Hollywood kapılarını zorlayacak. Ünlü oyuncu, 'Backstabbing for Beginners'ta Ben Kingsley, Jacqueline Bisset ve Theo James'le başrolü paylaşacak.

ÇEKİMLER BAŞLADI

Belçim Bilgin'in başrolü üstlendiği "Backstabbing for Beginners"ın çekimlerine Fas'ta başlandı. Politik gerilim türündeki filmde Bilgin, "The Divergent" serisiyle tanınan Theo James, Oscar ödüllü aktör Ben Kingsley ve dünyaca ünlü oyuncu Jacqeuline Bisset ile birlikte kamera karşısına geçiyor.

YÖNETMEN KOLTUĞUNDA PER FLY VAR

Michael Soussan'ın aynı adlı anı kitabından beyazperdeye uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda ise Danimarkalı sinemacı Per Fly var.

JAMES'İN KALBİNİ ÇALAN GÜZEL

James "Backstabbing for Beginners"da, Birleşmiş Milletler'in Petrol Karşılığı Gıda Program Koordinatörlüğü'ne atanan Michael adlı idealist bir genci canlandırıyor.

Savaş sonrası görev gereği kendini Irak'ta bulan Michael, Ben Kingsley'nin oynadığı Pasha'ya güvenebileceğini düşünüyor ama işler planladığı gibi gitmiyor. İşte o günlerde yolu Belçim Bilgin'in canlandırdığı Kürt kızıyla kesişiyor. Ve gerilimli bir ortamda sürpriz bir aşk hikâyesi doğuyor. (Kaynak: Hürriyet)

Belçim Bilgin, Kürt Kızı Rolüyle Hollywood\'a Açılıyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Belçim Bilgin, Kürt Kızı Rolüyle Hollywood'a Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • mehmet: cia nın satılmışları bunlar... 29 11 Yanıtla
  • Ilke: Kürt oynamaktan başka yeteneği varda sanki teroristler 25 11 Yanıtla
  • trt: hani tek kaşı?? hahahaha 15 16 Yanıtla
  • serdest pol: seni türk yaratan benide kürt yarattı varsa bir sorunun şimdi onu yargıla 23 8 Yanıtla
    yok artık: kimsenin etnik kökeni bizi ilgilendirmez bizi ilgilendiren ülkeye vatana bağlılık ve ihanet etmemek pusu kurmamak içerdern ermeniye fransıza almana satılmamak..... bunun dışında bir sıkıntı yok 30 4
  • serdest pol: eeee yani kürt ne olmuş hain mi oldu şimdi yazık gerçekten yazık atın artık beyninizden bu ön görüyü 28 2 Yanıtla
  • xyz: acılım için sempatik gösteriyorlar ya senelerce ezilmişler güya hep bı propoganda 15 10 Yanıtla
  • şanlı urfalı: çokta umrumuzdaydı ya 10 8 Yanıtla
  • Bitlisli: Belçim yaprak demek gerizekalı 13 4 Yanıtla
  • Bitlisli: Belçim yaprak demek gerizakalı 13 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement