Bir Kızla Tanışırken Hiç Sıkıntı Çekmem - Son Dakika
Magazin

Bir Kızla Tanışırken Hiç Sıkıntı Çekmem

Bir Kızla Tanışırken Hiç Sıkıntı Çekmem

'Tatar Ramazan' Dizisinin 'Arif'i Erol Gedik: Bir Kızdan Hoşlanırsam, Direkt Gider Konuşurum.

12.06.2013 06:03

atv'de yayınlanan 'Tatar Ramazan' dizisinde 'Arif' karakterini canlandıran Erol Gedik, kısa sürede kadın izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. 'Mad Men' dizisinde 'Don Draper'ı canlandıran Jon Hamm'e benzetilen Gedik; Cosmopolitan dergisinden Elif Öksüz'e hem oyunculuk, hem de özel hayatına dair çok özel açıklamalar yaptı:

'Tatar Ramazan'ın film versiyonunu severek izlemiştim. Yönetmen Cevdet Mercan benim hem yakın dostum, hem de daha önceden çalıştığım biri. Bana şu an oynadığım rolü teklif etti; ben de kabul ettim. Kült olmuş bir filmin dizisinin de çok güzel olacağına inandım. Ayrıca oyuncu kadrosu da çok iyiydi.

TİRELİ HALKI POZİTİF

'Tatar Ramazan'ın çekimleri İzmir- Tire'de gerçekleşiyor. Bundan önceki işim de Cunda'daydı. Yerleşik düzeni seven biri olmadığım için, şehir dışı çalışmak hoşuma gitti. Bilmediğim yerleri görmek, yeni insanlarla tanışmak, oradaki yaşam biçimini ve tarzını deneyimlemek gerçekten çok hoş. Sadece alışma süreci biraz sıkıntılı oluyor.

Tire halkı inanılmaz pozitif; hep gülüyorlar. Hatta bu durum bazen sinir bozucu olabiliyor. "Nedir bu adamı mutlu eden şey?" diye merak ediyorum. Sahip olduklarıyla mutlu görünüyorlar. Bu da bence çok önemli.

ŞU AN SEVGİLİM YOK!

Özel hayatımda bir kızdan hoşlanırsam, direkt gider konuşurum. İlk kuracağım cümle durumdan duruma değişir. Ortak bir arkadaşımız var mı, nasıl bir ortamda karşılaştık bunlar önemli faktörler... Bu konuda net bir şey söyleyemem ama genel olarak o konuda rahatımdır, sıkıntı çekmem. Zaten bir kadınla aradaki etkileşimi hissettiğiniz zaman, ters bir tepkiyle karşılaşmazsınız.

Şu an bir kız arkadaşım yok! Bana soruyorlar "Bu kadar yakışıklısın; neden kız arkadaşın yok?" diye... Bence yakışıklı olmak illa sevgilinin olacağı anlamına gelmez.

Ben hayatı akışına bırakan bir insanım. Kız arkadaşım olmalı ya da olmamalı diye düşünmem. Denk gelmemiştir, öyle hissetmemişimdir, kafam uyuşmamıştır, olmamıştır.

KADINDA TİPE BAKMAM

Beğendiğim net bir kadın tipi yok. Başkasına göre çok çirkin bir kadın, bana çok güzel gelebilir. Yani benim için tip değil, tanıma ve uyum sağlama süreci çok önemli. Ben hislerimle hareket eden bir erkeğim.

Bir kadın ve bir erkeğin birlikte bir şeyleri paylaşabilmesi çok zor. Bunu başaranlara gıpta ediyorum çünkü hepimiz çok farklıyız. İlişkilerde uyumu sağlayanları da takdir ediyorum.

KENDİNİ SEVEN BİRİYİM

'Her Şeye Rağmen' isimli dizide rol alırken, beni 'Mad Men'deki 'Don Draper'a benzetmeye başladılar. Saçlarımı önceden böyle taramıyordum, o dizi için bu şekli aldı. Şimdi 'Tatar Ramazan'da efendi birini canlandırdığım için aynı saç şekline devam ediyorum ama normalde böyle değil. Ben kendimi olduğum gibi seviyorum. Benzetilmek konusunda bir şey diyemem.

HAYATIM SPOR OLDU

Spor akademisi mezunu olan Erol Gedik, küçük yaştan beri spor yaptığını, formunu korumak adına hala da devam ettiğini söylüyor. Gedik sözlerini şöyle sürdürüyor: "Spor benim hayatımın bir parçası. Bundan vazgeçmem ya da yapmamam söz konusu değil. Hatta spor yapmadığım zamanlarda psikolojik olarak kendimi çok rahatsız hissediyorum."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Bir Kızla Tanışırken Hiç Sıkıntı Çekmem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement