Çağla Şıkel, baş manken olduğu defilede frikik verdi - Son Dakika
Magazin

Çağla Şıkel, baş manken olduğu defilede frikik verdi

Dün akşam Cengiz Abazoğlu'nun defilesinde podyuma çıkan güzel manken Çağla Şıkel, kıyafetinin azizliğine uğradı. Defilede baş manken olan Şıkel, yırtmacından dolayı frikik verdi.

26.09.2019 09:28  Güncelleme: 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Modacı Cengiz Abazoğlu, dün akşam Sonbahar & Kış 19/20 kreasyonunu tanıtmak için Çırağan Sarayı'nda defile gerçekleştirdi. Defileye baş manken olarak çıkan Çağla Şıkel ise derin yırtmaç detaylı kıyafetinin azizliğine uğradı.

FRİKİK VERDİ

Ünlü giyim markasının modacı Cengiz Abazoğlu ile hazırladığı yeni sezon kreasyonu, Çırağan Saray'ında düzenlenen 'Düello' defilesiyle tanıtıldı. Defileye baş manken olarak çıkan Çağla Şıkel'e 39 manken eşlik etti. Gümüş renkli payetli elbiseyle podyuma çıkan Şıkel'in derin yırtmacından dolayı iç çamaşırı gözüktü.

Çağla Şıkel, baş manken olduğu defilede frikik verdi

KIRBAÇLA SAHNEYE ÇIKTI

Çağla Şıkel öte yandan defileye kovboy şapkası ve kırbaçla çıktı. Sahnenin önüne geldiğinde kırbacıyla yere vuran Şıkel, tüm dikkatleri üzerine çekti.

Çağla Şıkel, baş manken olduğu defilede frikik verdi

GÜLŞEN KONSER VERDİ

Cengiz Abazoğlu'nun defilesinde ünlü şarkıcı Gülşen de mini bir konser verdi. Gülşen'in deri göğüs ve sırt dekolteli elbisesi de göz kamaştırdı. Cengiz Abazoğlu, defile sonrasında podyuma çıkarak katılımcıları selamladı.

Çağla Şıkel, baş manken olduğu defilede frikik verdi
Çağla Şıkel, baş manken olduğu defilede frikik verdi

Son Dakika Magazin Çağla Şıkel, baş manken olduğu defilede frikik verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (43)

  • andsmero: Millet özel arabasında sigara içiyor diye ceza kesilirmi.Bundan kime ne devlet okadar mı muhtaç kaldı vatandaşı yolacak başka yönetmler bittimi?Yakında evin içinde sigara içenede karışırlar milletin özel alanlarına kimsenin karışmaya hakkı yok.siz devlet araçlarında kurallarınızı işletin vatandaşı bukadar sıkmayın BUNLAR SİZE FARKLI ŞEKİLDE DÖNER 45 18 Yanıtla
    Yasak: Yasak Özel Aracınızda Sigara İçildiği İçin Değil, Sigara İçerken Trafiği Tehlikeye Sokabilecek Olmanızdandır. Yoksa Oturun Aracınızda Sigara İçin Trafikte Olmamak Kaydı İle.. 17 6 GB: Hareket halindeki araçta şoför sigara içiyorsa ceza olmalı. Sigara ateşi panik yarayabilecek potansiyele sahip, bu yüzden kazaya yol açabilir. İngilterede de yasak. Ama duran araçta sigara içene veya hareket halindeki özel araçta yolcunun sigara içmesine ceza yanlıştır. Kanun ne diyor bilmiyorum. Fikrimi söylüyorum 8 2 Nenemlaaaa: Öksürünce hapsinicada trafik tehlikeye giriyor. Ömür boyu hapis lazim 9 1 Soso: GB bilader o zaman ceza mı caydırıcılık olacak başka yolu yok mu 1 1
  • Affet Allahım: Ne kırbacı filan ya bu ne azgınlık ya Allah aşkına kendinize gelin çağla iki tane çocuğun var kendine gel artık Allahım bu Müslümanlık nereye gidiyor depremler afetler niye oluyo sanıyorsunuz ne olur kendinize gelin artık 33 6 Yanıtla
  • kazim: reklam için yapılan hareketler hesapda kazayla olmuş geçin bunları 28 4 Yanıtla
  • DİGORLU AMMO: LEŞŞŞŞŞ... EMRE KENDİNİ İYİ KURTARDI 21 5 Yanıtla
  • Asya: İşte deprem bu yüzden oluyor kimsedeALLAH korkusu kalmamış 17 4 Yanıtla
  • sema: iç çamaşırı göründü diyorda iç çamaşır yokki 18 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement