Çektiği Video ile Olay Olan Tarkan Eleştirilere Cevap Verdi - Son Dakika
Magazin

Çektiği Video ile Olay Olan Tarkan Eleştirilere Cevap Verdi

Baba olacağını çektiği coşkulu video ile duyuran Tarkan, alay konusu olmuştu. Tarkan yapılan eleştirilere "O an mutluluğumu bu şekilde dile getirmek istedim." diyerek cevap verdi.

18.02.2018 09:56

Geçtiğimiz günlerde baba olacağını ilan ederek gündem yaratan Tarkan, ailesine verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi. Megastar, önceki gün bir demet çiçek alıp Etiler Dinlenme ve Bakım Evi Müdürlüğü'ne gitti. Buradaki bir aile büyüğünü ziyaret eden ünlü şarkıcı, bakımevindeki diğer yaşlılarla da uzun uzun sohbet etti.

DOĞUMUN NEREDE OLACAĞINA HENÜZ KARAR VERMEMİŞLER

Bakımevindeki yaşlıların ricasını kırmayarak onlar için birkaç da şarkı söyleyen Tarkan, bu tavrıyla bir kez daha ne kadar duyarlı olduğunu kanıtlamış oldu. Çıkışta son derece keyifli olduğu gözlenen Megastar, eşi Pınar Tevetoğlu'yla birlikte çok heyecanlı olduklarını söyledi. Bebeğinin cinsiyetini açıklamak istemeyen Tarkan, doğumun nerede olacağıyla ilgili ise "Eşimle bu konu üzerinde düşünüyoruz ama hala kesin karar vermiş değiliz. Hayırlısı olsun" demekle yetindi.

ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

Baba olmaya hazırlandığını sosyal medyadan duyurduğu için bazılarından eleştiriler alan Megastar, bununla ilgili ise "O an mutluluğumu bu şekilde dile getirmek istedim. Içimden gelenleri söyledim, o kadar" şeklinde konuştu.


Çektiği Video ile Olay Olan Tarkan Eleştirilere Cevap Verdi
Çektiği Video ile Olay Olan Tarkan Eleştirilere Cevap Verdi

Son Dakika Magazin Çektiği Video ile Olay Olan Tarkan Eleştirilere Cevap Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Yaz mayim ki: Dogal adam kaliteli insan 55 191 Yanıtla
  • HANDE: BÜYÜTMEYİN BABA OLACAĞI İÇİN MUTLU NE VAR BUNDA 33 2 Yanıtla
  • GEO : Adam gibi sanatçı yine mütevazı tavrını korumuş polemik yerine akıllıca cevap 33 0 Yanıtla
  • hülya : Tarkan adam gibi adam.efendi terbiyeli saygılı insanlarla nasıl konuşulur iyi bilen birisi.megastar o deil başkası olsa hava binbeşyüz olur şımarık olurlardı.o kişiliğiyle de megastar onunla dalga geçenler bu onu deil sizleri rezil etti onu kullanarak birşeyler yapmış oldunuz 18 1 Yanıtla
  • Misafir: Çok itici olmuş mimikleri bir garip geldi bana,allah evladını Hayırlı etsin 7 10 Yanıtla
  • mert: değişik biri 5 3 Yanıtla
  • Bs: Güzel eşi eşi ortada yok! 0 6 Yanıtla
  • Recep34: Hayırlı olsun 5 0 Yanıtla
  • AyNur : Niye hemen eleştirilmiş ,gayet güzel paylaşmiş,,, herşey olay oluyor,,, Takma kafaya Tarkan 5 0 Yanıtla
  • Buse: Bu sanatci neresi mega , birini mi yetistirmis turk sanat tarihine sarkı mi kazandirmis.Yahu bu adam arada paraei azalinca cikar .abufik gubudik birkac sarki sayin alip soyler .parayi vurur sonra gider bizim.paramizla yurtdisinda ev alir yasar.karakteri bu kadar iste.sanatci mi bu.yapmayin. 0 1 Yanıtla

Advertisement