Basın mensuplarından Cem Yılmaz'ı şaşırtan doğum günü sürprizi - Son Dakika
Magazin

Basın mensuplarından Cem Yılmaz'ı şaşırtan doğum günü sürprizi

"Erşan Kuneri" isimli dizisinin oyuncuları ile Levent'teki ofisinde okuma ve kostüm provası yapan Cem Yılmaz, mekan çıkışı büyük bir sürpriz yaşadı. Arasının pek iyi olmadığı basın mensuplarının kendisine sürpriz doğum gününü kutlaması yaptığını gören Yılmaz, büyük şaşkınlık yaşadı.

26.04.2021 08:09  Güncelleme: 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Komedyen Cem Yılmaz'ın "Erşan Kuneri" isimli dizisinin oyuncuları önceki gün okuma ve kostüm provası yaptı. Yılmaz'ın Levent'teki ofisinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya, Zafer Algöz, Uraz Kaygılaroğlu ve Çağlar Çorumlu bir araya geldi.

"HERKESİN ÇOK EĞLENECEĞİ BİR İŞ"

Yaklaşık 5 saat süren prova sonrası Nilperi Şahinkaya heykeltıraş sevgilisi Emre Yusufi ile birlikte ayrıldı. Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncuları Ezgi Mola ve Merve Dizdar da mekandan birlikte çıktı. Mola, "Çok keyifli, çok heyecanlı, herkesin çok eğleneceği bir iş olacağından şüphem yok" dedi.

Basın mensuplarından Cem Yılmaz'ı şaşırtan doğum günü sürprizi

"BU BİR MİLAT OLSUN"

23 Nisan'da 48 yaşına giren Cem Yılmaz'a basın mensupları pasta ile sürpriz yaparak doğum gününü kutladı. Habercilerin jesti karşısında şaşıran Cem Yılmaz, dilek tutarak mumları üfledi. Magazin basınıyla sık sık tartışma yaşayan komedyen, muhabirlere teşekkür ederek fotoğraf çektirip, "Bu bir milat olsun" diyerek zeytin dalı uzattı. Dizinin senaristi ve oyuncusu Cem Yılmaz, "15 Haziran'da çekimlere başlayıp eylül ayına kadar çalışacağız" dedi.

Basın mensuplarından Cem Yılmaz'ı şaşırtan doğum günü sürprizi
Basın mensuplarından Cem Yılmaz'ı şaşırtan doğum günü sürprizi
Basın mensuplarından Cem Yılmaz\'ı şaşırtan doğum günü sürprizi
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Basın mensuplarından Cem Yılmaz'ı şaşırtan doğum günü sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Tarık: Bu bana söylenecek çok şeyler var da değmez 0 0 Yanıtla
  • Osmanli: Bu adam kim ne iş yapar önün reklamını görünce hemen kanal değiştiriyorum sakin bu sanatçı demeyin kimdi konuştuğuna kendisi gülen bir kisi 0 0 Yanıtla

Advertisement