Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Onlar Oynayacak - Son Dakika
Magazin

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Onlar Oynayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ı, Onlar Oynayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını konu alan, yönetmenliğini Hüdaverdi Yavuz’un yaptığı ve çekimleri önümüzdeki hafta Kıbrıs’ta başlayacak olan “Reis” filminin oyuncuları, düzenlenen basın toplantısında basına tanıtıldı.

15.01.2016 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını konu alan, yönetmenliğini Hüdaverdi Yavuz'un yaptığı ve çekimleri önümüzdeki hafta Kıbrıs'ta başlayacak olan "Reis" filminin oyuncuları, düzenlenen basın toplantısında basına tanıtıldı.

1930'lu yıllardan başlayarak 1997 yılına kadar geçen dönemi anlatacak olan filmde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı oynayacak oyuncu Reha Beyoğlu 200 oyuncu arasından seçildi. Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ı ise oyuncu Özlem Balcı canlandıracak. Çekimlerinin yapılacağı platolar ve kostümler için ise şuana kadar 4 milyon dolar para harcandı.

1965 Kasımpaşa çekimleri için Kıbrıs'ta dev platolar yapıldı. Film 1933'te yaşanan gerçek bir olayla başlayacak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çocukluk dönemi ile belediye başkanlığına uzanan hayat hikayesi beyaz perdeye yansıtılacak. Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 farklı döneminin anlatılacağı film için çok sayıda oyuncu ile görüşüldü. Filmde kullanılmak üzere yaklaşık 300 kostüm dikildi. Recep Tayyip Erdoğan'ın çocukluğunu Batuhan Güler (6) ile Işık Yıldız (12) babası Ahmet Kaptan'ı ise Ercan Demirel canlandıracak.

Filmin oyuncu kadrosunda ise Ufuk Bayraktar, Abidin Yerebakan, Orhan Aydın, Ali Yaylı, Alper Türedi, Aydan Çakır, İsmail Hakkı, Volkan Başaran, Yener Gürsoy ve Ercan Demirel yer alıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Onlar Oynayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement