Doğum Kilolarımıza Dokunmayın! - Son Dakika
Magazin

Doğum Kilolarımıza Dokunmayın!

Doğum Kilolarımıza Dokunmayın!

Çoğu ünlü annenin aksine, Hollywood'un bazı taze anneleri, doğumdan kalan kilolarıyla gayet mutlu bir hayat sürüyor.

06.08.2012 06:02  Güncelleme: 08:36

jessica Simpson

1 Mayıs'ta kızı Maxwell'i dünyaya getiren Jessica Simpson; doğum sonrası kilolarını bir türlü verememekle suçlansa da hayatından son derece memnun görünüyor. Amerika'da yayınlanan 'Weight Watchers' (Kilo Takipçileri) programıyla 4 milyon dolarlık bir anlaşma imzalayan Simpson, "Önemli olan sağlıklı olmak. Bunun dışında kendimi harika hissediyorum" diyor.

BRYCE DALLAS HOWARD

Şu an 5 yaşında olan oğlu Theo'ya hamileyken 25 kilo alan Bryce Dallas Howard, 19 Haziran'da dünyaya gelen kızı Beatrice'e hamileliğinde de hemen hemen aynı kiloyu almış. Ama Howard'ın fazla kilolarından kurtulmak için hiç acelesi yok. Her gün 75 dakika pilates yapmakla yetinen 31 yaşındaki genç kadına, oyuncu eşi Seth Gabel da eşlik ediyor.

HILLARY DUFF

20 Mart'ta oğlu Luca'yı dünyaya getiren oyuncu Hillary Duff, doğum kilolarından birkaç haftada kurtulan kadınlara akıl sır erdiremediğini söylüyor: "Bu kadınların elinde sihirli değnek olmalı, yoksa o kilolardan bu kadar çabuk kurtulmak mümkün değil!"

JENNİFER GARNER

2009 yılında ikinci kızı Seraphina'yı doğuran Jennifer Garner da doğum kilolarından kurtulmak için acele etmeyenlerden. Hatta ünlü oyuncu, üç yıl önce doğum yapmasına rağmen eski kilosuna dönmemekte kararlı görünüyor. Eskiden Hollywood standartlarında zayıf bir kadın olan Jennifer Garner; artık dolgun vücut hatlarına sahip.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Doğum Kilolarımıza Dokunmayın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement