Emel Sayın, Tarık Akan İçin Hüngür Hüngür Ağladı - Son Dakika
Magazin

Emel Sayın, Tarık Akan İçin Hüngür Hüngür Ağladı

EXPO 2016 Antalya'da sahneye çıkan Emel Sayın, dün yaşamını yitiren Tarık Akan'la rol aldığı filmlerin şarkılarını seslendirirken gözyaşlarına hakim olamadı.

17.09.2016 16:26  Güncelleme: 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Expo 2016 Antalya'da düzenlenen yerli konserler serisinde 3 sanatçı sahneye çıktı. Turkcell Büyük Amfi Tiyatro'da sahneye ilk olarak ölümsüz şarkıların şairi Ahmet Selçuk İlkan çıktı. Geçmişe dair anılarını paylaşan, şiirlerini okuyan İlkan, "Expo'nun olduğunu duyduğumda Antalya'ya uçarak geldim" dedi.

EMEL SAYIN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Son olarak Türk Sanat Müziği'nin sevilen sesi Emel Sayın sahneye çıktı. Usta sanatçı, konserine Yıldırım Gürses'in bestelediği 'Eller Eller' isimli şarkıyla başladı. Konser alanını dolduran binlerce hayranını selamlayan Sayın, "Bize gösterdiğiniz bu ilgi ne kadar mutlu etti bizi" dedi. 'Huysuz ve Tatlı Kadın', 'Rüyalar Gerçek Olsa' gibi unutulmaz şarkılarını da sevenleriyle söyleyen Emel Sayın, 'Hatırlar mısın' şarkısını söylerken duygusal anlar yaşadı.


MAVİ BONCUK'U SESLENDİRDİ

Seyircilerden gelen 'Mavi Boncuk' isteği karşısında duygulanan ünlü sanatçı, yaşamını yitiren ünlü aktör Tarık Akan'ı da sahnede andı. Tarık Akan'la üç filmde başrolü paylaşan Emel Sayın, "Tarık Akan'ı sevenler alkışlarıyla sevgilerini gönderirler mi? Biliyorum ne kadar çok severdiniz, biliyorum" dedi. Gözyaşlarına hakim olamayan Sayın, "Kıymetli bir dostumu kaybettim. İtiraf edeyim bugün huzurlarınıza gelmek, sahneye çıkmak biraz zor oldu. Çok üzgünüm. Çok sevgili arkadaşımı, dostumu, kıymetli bir insanı kaybettim. Hepimiz için öyle. Hepimizin başı sağolsun. Bu şartlarda zordu ama sizler varsınız. Sizler böyle buraya gelirsiniz biz de engel dinleyebilir miyiz? Buna gönlümüz razı olmazdı tabii ki. Ve size teşekkür borçluyum. Size minnettarım. Zaten ömrüm boyunca böyleydi" diye konuştu.

Tarık Akan'la 'Feryat', 'Yalancı Yarim' ve 'Mavi Boncuk' filmlerinde rol aldığını kaydeden Emel Sayın, filmlere ismini veren bu üç şarkıyı da seslendirdi. Sayın, "Bu şarkıları Tarık'ın aziz ruhuna hediye edelim. Onu böyle analım bu gece" dedi.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Emel Sayın, Tarık Akan'ın vefatı sonrasında sosyal medya hesabından ikilinin yıllar önce bir film setinde çekilmiş fotoğraflarını yayınladı. Sayın'ın bu fotoğrafa düştüğü "Güle güle sevgili….Tarık" notu da dikkatlerden kaçmadı ve ikilinin bir dönem sevgili oldukları yönünde yorumlandı.


Emel Sayın, Tarık Akan İçin Hüngür Hüngür Ağladı

Son Dakika Magazin Emel Sayın, Tarık Akan İçin Hüngür Hüngür Ağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.

  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.

  • Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor
    19:09 Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor

    Ünlü oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Alço, tedavisine yoğun bakımda başlandı. Eşi Burcu Alço, yapılan son açıklamada oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.

  • Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı
    17:12 Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı

    Umay Kadın Sesleri Korosu ve ZibziArt orkestrasıyla birlikte sahne alan Gülcan Köseoğlu, unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser, zengin repertuarı ve renkli sahne performansıyla izleyicileri büyüledi. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından birçok seçkin ismin katıldığı etkinlik, işitme engelli çocuklara destek olma adına önemli bir adım olarak kaydedildi.

  • Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi
    17:11 Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi

    Fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için kesik kadın başı figürüyle verdiği pozlar nedeniyle tepki çeken Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı özür metniyle durumu açıkladı. Kaygılaroğlu, amacının sevgilisinin sanat çalışmasına destek vermek olduğunu belirterek, rahatsızlık uyandırdığı için özür dilediğini ifade etti.

  • Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı
    17:11 Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı

    Şarkıcı Tayfun Duygulu, Kerim Tekin ile birlikte yazdığı 'Kar Beyazdır' şarkısının sözlerini hatırlatarak, duygusal bir paylaşım yaptı. Duygulu, geçmişte çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak, Kerim Tekin'i özlediğini dile getirdi.


Advertisement