Erol Aksoy Bebek'te Taksici İle Pazarlık Yaptı - Son Dakika
Magazin

Erol Aksoy Bebek'te Taksici İle Pazarlık Yaptı

Erol Aksoy Bebek\'te Taksici İle Pazarlık Yaptı

Eski medya patronu, taksi şoförüne "Ben Erol Aksoy, Ortaköy'e kaça götürürsün?" diye sordu.

17.08.2013 15:45  Güncelleme: 09:05

Eski medya patronu Erol Aksoy, önceki gün Bebek'teydi. Ünlü işadamı, muhabirlere poz verdikten sonra bir taksiye yöneldi, cama eğilip şoförle konuşmaya başladı.

"ORTAKÖY'E KAÇA GÖTÜRÜRSÜN"

Erol Aksoy, önceki gün Bebek'teydi. Aksoy, muhabirlere poz verdikten sonra bir taksiye yöneldi, cama eğilip şoförle konuşmaya başladı. Aksoy'un "Ben Erol Aksoy, Ortaköy'e kaça götürürsün?" diye sorduğu duyuldu.

"SİZE GÜZEL MALZEME VERDİM"

Takvim'in haberine göre, Aksoy'u tanıyan taksi şoförü şaşırdı, cevap bile veremedi. Bu arada işadamı da habercilere döndü ve gülerek "Size güzel malzeme verdim, daha ne istiyorsunuz" dedi. Ardından yürüyerek uzaklaştı.

EROL AKSOY KİMDİR

1984'de Denizli Ergür ailesiden İktisat Bankası'nı devraldı. 1991 yılında Türkiye'nin 2. özel televizyonu olan Show TV'yi kurdu. Ardından Sabah'ın eski sahibi: Dinç Bilgin ve Hürriyet'in eski sahibi: Haldun Simavi ortaklığı yaptı. 1993 yılında Hürriyet'e Simavi'den satın aldı ve ATV ve Sabah'ın eski sahibi: Dinç Bilgin'le beraber Cine5'i kurdu ve Türkiye'de ilk kez şifreli yayın teknolojisini kullandı. İlerleyen yıllarda lig maçlarını aldı. 1994 yılında Hürriyet'i Aydın Doğan'a sattı. Ardından atv ve Sabah'ın eski sahibi: Dinç Bilgin'le beraber Yeni Yüzyıl'ı kurdu.. 1997 yılında atv ve Sabah'ın eski sahibi: Dinç Bilgin'le beraber Show Basın'ı kurdu. Ardından Kanalın büyük kârının ardından Türkiye'nin ilk yerli çocuk kanalı Maxi TV'yi ve Supersport TV ve Cine Spor adında bir spor kanalı kurdu. Analog platformdaki sistemini dijitale çevirdi fakat lig'i izletme hakkını Teleon alınca başarısız oldu. 1999 yılında Show TV'nin önce hisselerinin belli bir kısmını, ardından da tamamını Mehmet Emin Karamehmet'e sattı. 15 Mart 2001 yılındaki krizde İktisat Bankası'na Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredildi

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Erol Aksoy Bebek'te Taksici İle Pazarlık Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement