Eşini Dadıyla Aldatan Ben Affleck Zor Günler Geçiriyor - Son Dakika
Magazin

Eşini Dadıyla Aldatan Ben Affleck Zor Günler Geçiriyor

10 yıllık evliliğini bitirme kararı alan dünyaca ünlü yıldız, bu sürece alışamadı. Affleck, önceki gün telefonla konuşurken perişan bir halde görüntülendi.

13.08.2015 14:28  Güncelleme: 15:06

Ben Affleck'in içler acısı hali Hollywood'un en mutlu çiftlerinden biri için boşanma kararı almak hiç de kolay olmamış gibi görünüyor. Bir süre önce evliliklerini sonlandıracaklarını açıklayan Ben Affleck ve Jennifer Garner hâlâ yeni hayatlarına alışamadılar. Görünüşe göre üç çocukları için zaman zaman bir araya gelen çift için bu süreç oldukça zor geçiyor. Özellikle de Affleck için.

TELEFONUYLA KONUŞURKEN GÖRÜNTÜLENDİ

42 yaşındaki aktör ve yönetmen Ben Affleck'in bir süre önce sergilediği görüntü de bu durumu doğrular nitelikte. 10 yıllık evliliğini bitirme kararı alan Ben Affleck, geçtiğimiz günlerde Atlanta'da kiraladığı evinin bahçesinde bir elinde sigara bir elinde bira kutusu cep telefonuyla konuşurken görüntülendi.

Saçı sakalı birbirine karışmış olan Affleck'in yüzündeki mutsuz ifade de gözlerden kaçmadı. Aktörün, sol elinin yüzük parmağında hala alyans taşıması da dikkat çekti. Ben Affleck, bu fotoğrafların çekilmesinden birkaç saat önce boşanmak üzere olduğu karısı Jennifer Garner ve üç çocuğuyla birlikte görüntülenmişti. Daha sonra 43 yaşındaki Garner, çocuklarını Affleck ve yeni işe alınan iki dadıyla birlikte bırakıp evden ayrıldı.

YASAK İLİŞKİ YUVASINI YIKTI

Hollywood'un en mutlu çiftlerinden biri olan Ben Affleck ve Jennifer Garner'ın boşanma haberi herkesi şaşırtmıştı. Ancak bu haberin duyulmasından bir süre sonra Affleck'in bir süre önce çocuklarına bakması için alınan dadı Christine Ouzounian ile yasak ilişki yaşadığı ve bu yüzden Garner'ın evliliği bitirmeye karar verdiği iddiaları ortaya atıldı. Önce dadıyı işten çıkaran Garner daha sonra da Affleck'e boşanmak istediğini belirtti.

GECE YARISI BULUŞTULAR

Her ne kadar Affleck sözcüsü aracılığıyla bunları yalanlasa da söylentilerin ardı arkası kesilmedi. Hatta Ouzounian'ın lüks bir otelde tatil yaptığı masrafları da Affleck'in karşıladığı da ileri sürüldü. Affleck ile Ouzounian'ın bir gece yarısı buluştukları sırada çekildiği iddia edilen fotoğraf da basına yansıdı. Şimdi Affleck ve Garner'ın üç çocuğuna bakması için iki yeni dadı işe alındı.

Eşini Dadıyla Aldatan Ben Affleck Zor Günler Geçiriyor

Son Dakika Magazin Eşini Dadıyla Aldatan Ben Affleck Zor Günler Geçiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Hi: Adam kalite kontrol yapmış :)) 10 4 Yanıtla
  • meltem: Dadinin degismesi sorun degil o evlilik bitmis ellisinde dadi gelsede yurumez iliskileri bence 7 3 Yanıtla
  • son umut: Demekki bu işlerin zengini fakiri ünlüsü yok.milyon dolarları olan zengin bir ünlü ama parası bu işi düzeltmeye yetmiyor.on yıllık evli ve üç çocuğu varmış yani çocuklar üç beş yaşlarında o çocukların anne ve baba sevgisiyle birlikte büyümesi gerek.eminim bizlerdeki gibi büyük kavgalar olmuştur. yazık olan çocuklara oluyor.bu işleri yapıyorsun bari belli etmeden yap yuvan yıkılmasın.hemde dadıyla büyük cesaret...ama birde şu var kurda kuzuyu teslim ediyorsun şimdi onların dadısı yirmi yaşlarında manken gibi bir kızdır.eşi ve çocukları evde yokken bizim dadı evde mini etekle dolanıp duruyor adamda evde ve alkollü.ister istemez tilkiler kafasında dolaştı ve olan oldu... 9 0 Yanıtla
  • Eşref: Adam milyoner zaten 2"güne unutur Bizum gibi gariban değil peşinde milyonlarca kadın var 8 0 Yanıtla
  • kaan: Adam hakkını vermiş :) 5 2 Yanıtla
  • ............: DADI TADI HE 4 2 Yanıtla
  • cicek Abbas: Zenginse EV niye kiraliyor? 3 1 Yanıtla
  • ???/wuppertal: Ulan bu garı aldatılırmı yaaa, tamam kalçası son zamankarda büyümüş ama bu garı aldatılmaz laaaa 4 0 Yanıtla
  • asi komando: Sewerim citirlaru 0 2 Yanıtla
  • bozo: Iki yeni dadi daha,sen hakediyon jennifer.. :) 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement