Genç mankeni öldüresiye döven Mücahit İsmail Ayta, "Erkeklerle nispet yaptı" diyerek kendini savundu - Son Dakika
Magazin

Genç mankeni öldüresiye döven Mücahit İsmail Ayta, "Erkeklerle nispet yaptı" diyerek kendini savundu

Beşiktaş'ta bir gece kulübünde eski sevgilisi manken Gizem Akbaş'ı öldüresiye döven Mücahit İsmail Ayta, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ayta emniyetteki ilk ifadesinde "Yanındaki erkekler bana nispet yaparcasına hareketler yapınca sinirlendim ve darp ettim" diyerek kendini savundu.

22.07.2021 14:09  Güncelleme: 10:56

Beşiktaş'ta bir gece kulübünde eski sevgilisi manken Gizem Akbaş'ı öldüresiye darp eden 28 yaşındaki Mücahit İsmail Ayta, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğünün Aile İçi Şiddet Büro Amirliğinde ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

"ERKEKLERLE BANA NİSPET YAPINCA DARBETTİM"

Ayta'nın emniyette, "Alkollüydüm, yanındaki erkeklerle bana nispet yaparcasına hareketler sergilediğini görünce sinirlendim. Kendisine de daha önce maddi desteğim çok oldu. Bu yüzden saldırdım, darp ettim" şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

Manken Gizem Akbaş'ı öldüresiye döven eski sevgilisi adliyeye sevk edildi

ESKİ SEVGİLİSİNE TEKME VE YUMRUKLAR SAVURDU

Manken Gizem Akbaş, geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla Beşiktaş Ortaköy'deki bir mekana eğlenmeye gitti. Arkadaşlarıyla keyifli zaman geçiren Akbaş, o anları da sosyal medya hesabından paylaştı. Gizem Akbaş'ın paylaşımlarını gören eski sevgilisi Mücahit İsmail Ayta ise mekana gelerek mankene saldırdı. Ayta, suratına yumruk atarak yere düşürdüğü Akbaş'a defalarca tekmeleyerek burnunu kırdı.

Manken Gizem Akbaş'ı öldüresiye döven eski sevgilisi adliyeye sevk edildi

"ADALET YERİNİ BULSUN"

Yaşadığı olay sonrası isyan eden manken Gizem Akbaş ise "Görüntüler ortada hiçbir sebep yokken karşıma çıkıp beni öldüresiye darp etti. En ağır şekilde cezalandırılsın adalet yerini bulun istiyorum" diyerek isyan etmişti.

Genç mankeni öldüresiye döven Mücahit İsmail Ayta, "Erkeklerle nispet yaptı" diyerek kendini savundu
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Genç mankeni öldüresiye döven Mücahit İsmail Ayta, 'Erkeklerle nispet yaptı' diyerek kendini savundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • minik salih : Erkeklere yapmışsa sana yapmamış demektir. Sevgilisine el kaldıran insan erkek değildir 6 14 Yanıtla

Advertisement