Genç Yönetmen Onur Öğden İddialı Geliyor - Son Dakika
Magazin

Genç Yönetmen Onur Öğden İddialı Geliyor

Genç Yönetmen Onur Öğden İddialı Geliyor

Genç yönetmen Onur Öğden (24) senaryosunu yazdığı, aynı zamanda yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği "İyi ki Doğdun Abla" filmiyle iddialı geliyor.

03.05.2017 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç yönetmen Onur Öğden (24) senaryosunu yazdığı, aynı zamanda yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği "İyi ki Doğdun Abla" filmiyle iddialı geliyor.

Kendine idol olarak Yılmaz Erdoğan ve Acun Ilıcalı'yı örnek aldığını söyleyen genç yönetmen Onur Öğden, "Hayatta bazı şeyler için risk almak lazım. Risk almadan başarı gelmez. Tabi ilk önce inanmak gerek. İnanmak başarmanın yarısıdır. Bende sevdiğim bir işte inandım ve risk aldım. Çokta güzel bir iş olduğunu düşünüyorum. Takdir izleyicinindir. Genç girişimcilerin ve değerlerin önünü açmak gerek ve ben ülkemizde bunun biraz daha yükselmesini istiyorum. Bazı kulvarlarda torpille insanlar yükseltilmeye çalışılıyor. Ben buna çok karşıyım. Ülkemizde o kadar çok güzel yetenek var ki, sadece sinema için konuşmuyorum futbol, basketbol, resim. İnşallah bu konuda ülkece biraz daha özen gösteririz" dedi.

Ekim ayında vizyona girecek

İzmir'in Dikili ilçesi İslamlar köyünde çekilen filmin oyuncu kadrosuna değinen Öğden, "Esin Civangil'i televizyon dizilerinden hepimiz tanıyoruz. Oynadığı karakterler sürekli komediye yatkın. Hatta bence Türkiye'de en iyi kadın komedi oyuncularında ilk 5'te. Fakat bazı yapımcılar ve yönetmenler oyuncunun üstüne yapışan karakterlerle devam etmek istiyorlar. Belki yanlış düşünüyorum ama oyuncu dediğiniz her karakteri taşıyabilmeli. Ben bu filmde bunu fazlasıyla gördüm. Esin çok başarılı bir oyuncu. Keza Metin Keçeci de öyle hem ağlatıyor, hem güldürüyor, hem heyecanlandırıyor. Tam bir profesyonel. Gerçekten usta isimlerle çalıştığımı düşünüyorum. Enis Boztepe ise müthiş bir karakter. Çok yetenekli bir isim. Umarım hak ettiği başarıya ulaşacaktır. Ayhan abi, Ayhan ışık usta bir isim. Filmde de ustalığını konuşturdu. Dilara Büyükbayraktar Ferda karakterinde oynuyor. Oda karaktere çok oturdu. Filmi yeteneğiyle çok doldurdu. Starımız İzel de beni fazla zorlamadı. Yıllardır kliplerden dolayı kameraya bakma alışkanlığını biraz aştık. Genel olarak özetlersek oyuncu kadrosu bana göre karakterleri çok iyi canlandırdı" diye konuştu. Öğden, "İyi ki Doğdun Abla" adlı filminin Ekim ayında vizyona gireceğini söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Genç Yönetmen Onur Öğden İddialı Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement