Gülben ve Erhan Çelik Evliliği 3 Ay Öncesinden Çatırdamaya Başlamış - Son Dakika
Magazin

Gülben ve Erhan Çelik Evliliği 3 Ay Öncesinden Çatırdamaya Başlamış

Bitme noktasına gelen Gülben Ergen, Erhan Çelik evliliğinin, sosyal medya hesapları incelendiğinde 3 ay önce çatırdamaya başladığı ortaya çıktı.

18.11.2016 18:20  Güncelleme: 11:33

Gülben Ergen ve Erhan Çelik çiftinin evlilikleri bitme noktasına geldi. Magazin dünyasına bomba gibi düşen iddiayı Gülben Ergen Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla doğruladı.

INSTAGRAM HESABINDAN AYRILIĞI DUYURDU

Ergen oğullarının tişörtünün üzerine elini koyarak çektirdiği fotoğrafı, "Yoluma tek başıma devam etmeye karar verdiğim doğrudur... Kararım en hayırlısıdır... Bundan sonra yolum hep aydınlık ve ışıklıdır. Olan her ne ise benim ve oğullarım için en hayırlı olandır." notuyla paylaştı.

3 AY ÖNCE EVLİLİK ÇATIRDAMAYA BAŞLAMIŞ

Ergen'in akşam saatlerinde yaptığı paylaşım çiftin sevenlerine adeta şok etkisi yarattı. Aslında dikkatli bakıldığında çiftin evliliklerinin 3 ay öncesinden çatırdamaya başladığı ortaya çıkıyor.

ERGEN EN SON 18 HAFTA ÖNCE PAYLAŞIM YAPTI

Gülben Ergen kocası Erhan Çelik'le ilgili Instagram sayfasından en son 18 hafta önce paylaşım yapmış. Geçen uzun süreye rağmen Ergen kocasıyla ilgili tek bir paylaşım bile yapmamış.

ERHAN ÇELİK EN SON 3 AY ÖNCE PAYLAŞIM YAPMIŞ

Erhan Çelik ise karısı Gülben Ergen'le ilgili en son 3 ay önce Instagram hesabından paylaşımda bulunmuş. Paylaşımlar dikkate alındığında ikilinin ilişkilerinin en iyi ihtimalle 3 ay öncesinde çatırdamaya başladığı ortaya çıkıyor.

İşte Gülben Ergen'in kocasıyla ilgili son paylaşımı:

Erhan Çelik'in Gülben Ergen'le ilgili son paylaşımı:

Gülben ve Erhan Çelik Evliliği 3 Ay Öncesinden Çatırdamaya Başlamış

Son Dakika Magazin Gülben ve Erhan Çelik Evliliği 3 Ay Öncesinden Çatırdamaya Başlamış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement