Gupse Özay, 'Şeytan Görümce' Olarak Geliyor - Son Dakika
Magazin

Gupse Özay, 'Şeytan Görümce' Olarak Geliyor

Gupse Özay'ın 'Şeytan Görümce Yeliz' karakterini canlandırdığı 'Görümce' filminin ilk detayları belli oldu. 2 Aralık'ta vizyonda olacak filmin afişleri tanıtıldı.

01.11.2016 14:41  Güncelleme: 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2 Aralık'ta vizyona girecek olan Görümce filminin afişleri ortaya çıktı. Gupse Özay, Instagram hesabından tüm afişleri paylaşarak 'hangi afiş size iyi geldi' sorusunu sordu.

DELİHA'DAN SONRA: ŞEYTAN GÖRÜMCE YELİZ

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği, gelin ve görümce arasındaki ilişkiyi komedi diliyle anlatan Görümce filminin yönetmenliğini Kıvanç Baruönü yaparken başrolleri Gupse Özay, Eda Ece ve Buğra Gülsoy paylaşıyor. Daha önce özellikle TV'de yayınlandığında reyting rekorları kıran 'Deliha' da olduğu gibi, Gupse Özay yine sorunlu bir karakteri canlandırıyor. Bu sefer 'Sivaslı Yeliz' karakteri ile gelinine şeytanlıklar yapan görümce olacak.

Gupse Özay, 'Şeytan Görümce' Olarak Geliyor

KENDİ KISKANÇLIĞINDAN YOLA ÇIKTI

Filmin aynı zamanda senaryosunu yazan Gupse Özay, film ile ilgili olarak daha önceden, "Ağabeyim evleneceği dönemde eşini çok kıskanmıştım. Bu dönemden yola çıkarak filmi hazırladım. Ağabeyime çok düşkünüm ve evleneceği dönemde kıskançlık krizine girmiştim. Her kız kardeşin böyle dönemlerinin olduğunu gördüm. Filmde ağabeyi ve evleneceği kızı ayırmak için elinden gelen her şeyi yapan bir görümceyi canlandırıyorum'" açıklamalarını yapmıştı.

Gupse Özay, 'Şeytan Görümce' Olarak Geliyor

Gupse Özay, 'Şeytan Görümce' Olarak Geliyor

Gupse Özay, \'Şeytan Görümce\' Olarak Geliyor

Son Dakika Magazin Gupse Özay, 'Şeytan Görümce' Olarak Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement