Haluk Bilginer'in Eski Eşi Aşkın Nur Yengi: Beni İhanet Üzdü - Son Dakika
Magazin

Haluk Bilginer'in Eski Eşi Aşkın Nur Yengi: Beni İhanet Üzdü

2012 yılında Haluk Bilginer'den şok bir kararla ayrılan ve ayrılık sebebini açıklamayan Aşkın Nur Yengi itiraflarda bulundu. Yengi, "Beni bugüne kadar bir tek ihanet üzdü, başka bir şey değil" dedi.

24.12.2016 16:24  Güncelleme: 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haluk Bilginer, Zuhal Olcay ile evliliğini Aşkın Nur Yengi için sonlandırmış, ikili 2006 yılında nikah masasına oturmuştu. Nazlı isminde bir kızları olan Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi çiftinin 2012'de ayrılık kararı magazin basınını şaşkına çevirmişti. Ayrılığın sebebine dair ser verilip sır verilmeyen ilişkinin gizli detayları bir itirafla son buldu!

DÖNDÜ, DOLAŞTI, KENDİSİNİ BULDU

Bu günlerde Zerrin Tekindor ile sevgili olan Haluk Bilginer'in, eski eşi Aşkın Nur Yengi'yi aldattığı öne sürülmüştü. Zuhal Olcay ile evli olduğu dönemler için, "4 yıl bekledim" diyen Aşkın Nur Yengi, Haluk Bilginer'in eşinden boşanmasına neden olmuştu. Şimdi ise aynı olayın onun başına da geldiği ortaya çıktı. Haftasonu bir dergiye verdiği röportajda konuşan Yengi, "Beni bugüne kadar bir tek ihanet üzdü, başka bir şey değil" ifadelerini kullandı.

Haluk Bilginer'in Eski Eşi Aşkın Nur Yengi: Beni İhanet Üzdü

ZERRİN TEKİNDOR İLE AŞK YAŞADI

Haluk Bilginer'in Aşkın Nur Yengi'den ayrıldığı 2012 yılında, bir tiyatro oyununda beraber rol aldıkları Evrim Alasya'nın ayrılığa sebep olduğu iddia edilmişti. Daha sonra ise Bilginer'in Zerrin Tekindor ile ilişkisi başladı.

Haluk Bilginer'in Eski Eşi Aşkın Nur Yengi: Beni İhanet Üzdü

Haluk Bilginer\'in Eski Eşi Aşkın Nur Yengi: Beni İhanet Üzdü

Son Dakika Magazin Haluk Bilginer'in Eski Eşi Aşkın Nur Yengi: Beni İhanet Üzdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement