Haluk Levent, depremde ailesinin tümünü kaybeden genci işe aldı - Son Dakika
Magazin

Haluk Levent, depremde ailesinin tümünü kaybeden genci işe aldı

Kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile afet bölgesindeki çalışmalarına devam eden Haluk Levent, depremde tüm ailesini kaybeden bir gence sahip çıktı. Genci yardımcısı olarak işe alan Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ahbap'ta 2 depremzede kardeşimize istihdam sağlayacağız. Tüm kurumlara çağrım şudur. Yapacağınız en güzel yardım depremzedelere istihdam sağlamaktır" dedi.

10.03.2023 16:02  Güncelleme: 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler, 11 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremlerin ardından kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile afet bölgelerine yardım götüren şarkıcı Haluk Levent, son paylaşımıyla yine adından söz ettirdi.

"DEPREMZEDELERE İSTİHDAM SAĞLAYALIM"

Haluk Levent, depremde tüm ailesini kaybeden bir gence sahip çıktı. Gençle çektiği fotoğrafı Instagram hesabından yayınlayarak kurumlara istihdam konusunda çağrı yapan Haluk Levent, "Ailesinin tümünü depremde kaybeden Cemil Yurtseven kardeşimle buluştuk. O artık benim kardeşim. Yardımcım olarak işe başladı. Ahbap'ta da 2 depremzede kardeşimizi istihdam edeceğiz. Tüm kurumlara çağrım şudur. Yapacağınız en güzel yardım depremzedelere istihdam sağlamaktır. Haydi" ifadelerini kullandı.

Haluk Levent, depremde ailesinin tümünü kaybeden genci işe aldı
Haluk Levent, depremde ailesinin tümünü kaybeden genci işe aldı

Son Dakika Magazin Haluk Levent, depremde ailesinin tümünü kaybeden genci işe aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Filozof sn.: Türkiye yükselecekse kurtulacaksa böyle insanlar sayesinde olacaktır.helal olsun haluk abimize. 127 4 Yanıtla
  • ali ihsan Akyol: Allah tüm hakka yürüyenler e rahmet eylesin Haluk levent ide ayağına taş degdirmesin 125 2 Yanıtla
  • Ömer Faruk Tatlı: Bunu yüz ifşası olmadan yapsan nasıl olur 17 103 Yanıtla
  • sait acar: Eleştirmek çok kolay.katkıda bulunmak zorunuza mı gidiyor.yapsın da iyiliği kim yaparsa yapsın.Nedir bu kin,bu düşmanlık.insan olalım insan. 114 3 Yanıtla
  • AHMET GEZER GEZER: Bazı iyi şeyleri göstere göstere yapmalısın ki, örnek olsun kardeş. 37 4 Yanıtla

Advertisement