Hande Yener... YENİ İMAJI 'RAPUNZEL' - Son Dakika
Magazin

Hande Yener... YENİ İMAJI 'RAPUNZEL'

Hande Yener... YENİ İMAJI \'RAPUNZEL\'

Hande Yener önceki akşam Yenikapı Festival Park’taki İstanbul Festivali’nde 60 bin kişiye tarihi bir konser verdi. Masal kahramanı Rapunzel gibi yerlere kadar uzanan saç stiliyle dikkat çeken Hande Yener, 'Saçlarım boyumdan uzun' dedi.

26.07.2023 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önceki gece İstanbul Yenikapı'da düzenlenen İstanbul Festivali'nde sahneye çıkan Hande Yener, sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Muhabirlerin "Barbie bebek gibi olmuşsunuz" iltifatına ünlü şarkıcı "Barbie değil gerilla gibiyim" diyerek yanıt verdi.

"BAZI KOSTÜMLER ÇOK ZOR"

Kıyafeti ve tarzı ile ilgili sorulara Yener "Saçlarım emeğin ürünü, 1.73 falan şu anda, boyumdan uzun. Bazı kostümler çok zor ama altından kalkıyorum çok şükür" diyerek cevap verdi.

Hande Yener: Saçlarım 1.73 şu anda, boyumdan uzun

"BEYONCE'U NASIL GEÇİYORSUNUZ!"

"Benden bir tane daha yok" adlı yeni şarkısı için Yener şöyle konuştu:

Sanal dünya ve sokak başka bir dünya. Konserlerden belli oluyor, şarkıya eşlik ettiklerini görüyorum seyircinin. Algoritmalara Türk halkı gereken cevabı veriyor.

Algoritmalar en çok kim tık alıyorsa onu birinci yapıyor, mesala bir çocuk yanlış tıklasa bile onu dinliyor diye algılıyor ve şarkı birinci olabiliyor.

Bu çok komik ve müziği manipüle edebiliyor, bu duruma sokak cevabını verdi, emeklerimin karşılığını alıp haksızlıkları sindirebiliyorum böyle olunca.

Kimsenin başarısız olmasını istemem ama Beyonce'u geçiyorlar bir günde düşünün yani, beni geçtim Beyonce'u nasıl geçiyorsunuz?

Tamamen algı ve doğruyu yansıtmıyor digital dünya.

Hande Yener: Saçlarım 1.73 şu anda, boyumdan uzun

"ENERJİM ÇOK YÜKSEK"

Sözlerinde devam eden şarkıcı "Ben cesurum, tek bir şarkıyı bile sevdirmek zorken albüm yapmak cesaret işidir. Kötü bir süreç atlattık ülke olarak.

Çok fazla felaket yaşadık ve anmak bile istemiyorum o günleri. Ben de düşündüm ve tek şarkı değil albüm çıkarmalıyım dedim. Müziği yaşatalım, tek olmak gibi bir derdim yok.

Kendi sınırlarımı zorlamayı seviyorum ve enerjim çok yüksek. Çok mutluyum" diyerek duygularını dile getirdi.

Hande Yener: Saçlarım 1.73 şu anda, boyumdan uzun

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Hande Yener... YENİ İMAJI 'RAPUNZEL' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement