Hasan: Survivor'daki Tüm Gerçekleri Yazacağım - Son Dakika
Magazin

Hasan: Survivor'daki Tüm Gerçekleri Yazacağım

Hasan: Survivor\'daki Tüm Gerçekleri Yazacağım

Bu yıl 'Survivor All Star' yarışmasına katılan Hasan, 'Survivor Gerçekleri' isimli bir kitap yazacağını ve adadaki yaşamı tüm çıplaklığıyla anlatacağını söyledi.

14.08.2015 10:45  Güncelleme: 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Daha önce de kişisel gelişim konusunda bir kitap yazan Hasan, bugünlerde yeni bir kitap hazırlığında. 'Survivor Gerçekleri' isimli yeni kitabında adadaki yaşamı tüm çıplaklığıyla anlatacağını söyleyen Hasan, Survivor hakkında en çok merak edilenleri kitabından önce anlattı. Ünlülere internet üzerinden online olarak soru sorulabilen bir sitede sorulara cevap verdi.

"KATILACAKLARA TAVSİYELERİM VAR"

Hasan'ın "Survivor'a katılacaklara önerilerin neler?" şeklindeki soruya yanıtı son derece imalı oldu. "Yarışırken rakibinizin kafasına basın, kadın yarışmacılara hakaret edin, saygıdan bahsedip terbiyesizlik yapın, rakiplerinize hakaret ederek morallerini bozmaya çalışın." şeklinde eleştirel bir giriş yapan eski yarışmacı, "Tabii ki bunları yapın demeyeceğim. Bunları yapmazsanız sonuç ne olur bilmem ama belki iyi bir insan olabilirsiniz." dedi.

"SURVİVOR'DA KADIN OLMAK MI ERKEK OLMAK MI ZOR?"

"Survivor'da kadın olmak mı, yoksa erkek olmak mı zor?" sorusunu ise şöyle yanıtladı: "Kadınlara Survivor'a katılmalarını hiç tavsiye etmiyorum. Kadınlar için ada şartları daha zor. Ancak bazı kadın arkadaşlarımız bize her şeye rağmen başarabildiklerini gösterdi. Onları tebrik ediyorum."

"KURGUSUZ BİR SURVIVOR DÜŞÜNÜLEMEZ"

"Survivor kurgu mu?" sorusunu yanıtlayan Hasan Yalnızoğlu, "Survivor'da yaşananlar gerçek ancak kurgusuz ve montajsız bir Survivor düşünülemez." yanıtını verdi ve bütün bunları çok yakında yazacağı "Survivor Gerçekleri" adlı kitapta anlatacağını belirtti.

"ADADA CİNSEL HAYAT SIFIR"

"Survivor adasında cinsel hayat nasıl?" sorusuna ise şöyle cevap verdi: "Yaklaşık dört buçuk ay boyunca yemek bile yiyemiyoruz. Adadaki cinsel hayat sıfır."

Son Dakika Magazin Hasan: Survivor'daki Tüm Gerçekleri Yazacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • besnili: Gotunu mu verdin adada. Bu tur programlari seyreden koyunlar dunya gerceklerinden haberiniz varmi. 25 10 Yanıtla
    urfali hasan: Aynen katiliyorum 2 1
  • Berna: Hasan gundeme gelmek ıstıyoo reklam kokuyu bu haber barız bellı 26 8 Yanıtla
  • Zaza23: Kalıbının adamı değilsin hasan... 15 7 Yanıtla
  • Onur ateş: Cinsellik yokmus hii :)) turabi ile sahrann adada neler yaptigini bizde biliyoruz acunda iyi biliyor. 11 10 Yanıtla
  • Burak: Acun herşeyi anlatmasına izin vermez 17 2 Yanıtla
  • sule: senin kitaba verecegim paraya gider bi kebab alirim o olmadi garinana veririm ama sana kitap parasi vermem ha kitap okurumda dangozlarin kini degil 10 9 Yanıtla
  • nazif: Seni kel Tavuk 11 8 Yanıtla
  • Cimcime: Iyice mide bulandirdi artik.Hala adada saniyor kendini kibar. 9 8 Yanıtla
  • Ahmet: Yemek yediğiniz de yazan mı 10 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement