Hazal Kaya, Oyunculuğuyla Dünyaca Ünlü Ödülü Kazandı - Son Dakika
Magazin

Hazal Kaya, Oyunculuğuyla Dünyaca Ünlü Ödülü Kazandı

Hazal Kaya, Oyunculuğuyla Dünyaca Ünlü Ödülü Kazandı

Genç oyuncu, dünyaca ünlü aktör ve aktristlerin yarıştığı yarışmada Türkiye'den Beren Saat gibi isimleri geçerek 3. sırada yer aldı.

23.07.2014 15:16  Güncelleme: 15:14

Genco, Aşk-ı Memnu, Adını Feriha Koydum ve A.Ş.K. dizileriyle Türkiye’de olduğu gibi Balkanlar, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetler’de de Türkiye’deki gibi büyük bir fan kitlesi bulunan Hazal Kaya'nın oyunculuktaki başarısı dünyaca ünlü yarışmada da tescillendi.

3. SIRADA YER ALDI

Halk oylamasıyla belirlelenen ve dünyadaki tüm sanatçı, aktör ve aktristlerin birbiriyle kıyasıya rekabet halinde yarıştığı “International Council for Human Rights – Medal Of Excellence (İCHAPS)” ödülünü alan sanatçılar arasında 3. sırada yer alarak madalyayı kazandı ve hem Türkiye adına büyük bir onur, hemde başarısı ve güzelliğini tüm dünyaya duyurmuş oldu.

BEREN VE ÇAĞATAY'I GEÇTİ

Hazal Kaya’nın haricinde Beren Saat, Cansel Elçin ve Çağatay Ulusoy’un da bulunduğu ve dünyaca ünlü pek çok yıldız ismin aralarında olduğu listede Hazal Kaya 3. olarak ülkemizi temsil etti ve başarısı dünyada da tescillenmiş oldu.

LİSTEDE TÜRK OYUNCULAR DA VAR

Diğer yandan Beren Saat 6. sırada yer alırken, Cansel Elçin 11, Çağatay Ulusoy ise 14. sırada yer alarak listede başarı getiren diğer Türk oyuncularımız oldular.

## 95464##
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Hazal Kaya, Oyunculuğuyla Dünyaca Ünlü Ödülü Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement