İnternet ünlüleri şöhreti kaldıramıyor - Son Dakika
Magazin

İnternet ünlüleri şöhreti kaldıramıyor

İnternet ünlüleri şöhreti kaldıramıyor

Ömür Gedik: Fatih Bulut şöhret olmasa haber olmayacak ve havaya attığı ateş nedeniyle eleştirilmeyecekti bile.Havaya attığı ateş haber oldu da hatasını anlayıp özür diledi.

11.11.2019 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ömür Gedik: Fatih Bulut şöhret olmasa haber olmayacak ve havaya attığı ateş nedeniyle eleştirilmeyecekti bile.

Havaya attığı ateş haber oldu da hatasını anlayıp özür diledi.

Şöhrete de teşekkür etmek lazım bu durumda.

Onur Baştürk:  Bir anda bu kadar paye verirseniz birine elbette saçmalar.

Duvara toslaması kaçınılmaz olur. Burada olan da bu.

Yaptığı şey korkunç. Bir yandan da özü buymuş demek ki, şaşıracak bir şey yok.

Cengiz Semercioğlu:  İnternetin yarattığı şöhretler ne yazık ki ani gelen şöhretin yükünü kaldıramıyor.

Televizyonlarda şöhret olanlar bile kaldıramazken, internette bir anda şöhret olanlar ya uyuşturucu, ya sahaya atlama, ya uçak tuvaleti ya da silahla anılıyor.  Çünkü internet ünlülerinin hiçbirinin alt yapısı yok. Daha çok görürüz böyle olaylar...

İnternet ünlüleri şöhreti kaldıramıyor

Cengiz Semercioğlu - Ömür Gedik - Onur Baştürk

"Hekimoğlu" çıtayı hayli yukarı koymuş

"House" uyarlaması olan "Hekimoğlu"nun ilk tanıtım fragmanı yayınlandı, nasıl buldunuz? Timuçin Esen'den iyi bir Doktor Gregory House çıkar mı?

İnternet ünlüleri şöhreti kaldıramıyor

Ömür Gedik:  Timuçin Esen'den şahane bir Müslüm Gürses çıkmıştı. Yeni dizisinde de aynı başarıyı göstereceğine inanıyorum. Dahası yanında Okan Yalabık gibi muhteşem bir oyuncu da var. "Hekimoğlu" gerek fragmanı gerekse de kadrosuyla çıtayı hayli yukarı koymuş.

Onur Baştürk:  İyi bir Dr. House yerine farklı ve bizden bir Dr. House çıkacak gibi. Ben öyle anladım fragmandan ve dizinin isminde dolayı... Timuçin Esen oyunculukta altın çağını yaşıyor bu arada.

Cengiz Semercioğlu: Timuçin Esen'den müthiş bir Dr. House çıkacağına eminim. Çok başarılı bir oyuncu kaldı ki yanında Okan Yalabık ve Ebru Özkan gibi iki yetenek var. Daha ilk fragmanıyla dizinin kadrosu büyük heyecan yarattı zaten. Dr. House nasıl uyarlanacak filan diyenlere bakmayın "Shameless" için de aynı şeyi söylüyorlardı, "Bizim Hikaye" adıyla uyarlaması 72 bölüm sürdü. "Hekimoğlu" da sezonun en çok konuşulan işi olacak.

Büyü iddiası komik

Işın Karaca'nın neden boşandığını sadece kamuoyu değil, eşi Tuğrul Odabaş da anlamadı. "Büyü yapıldığını" söyledi Tuğrul Odabaş... Işın Karaca ise "ekonomik sebep yok", "ihanet yok" diyor. Bu boşanmanın perde arkasıyla ilgili Magazin Konseyi'nin fikri var mı?

İnternet ünlüleri şöhreti kaldıramıyor

Onur Baştürk:  Koskoca insanların da "Büyü yapıldı" filan demesi boşanmanın ardından, bana komik geliyor. Boşanıyorsan elbet bir nedeni vardır. Çözemediysen hala, neden evlendiğini de bilmiyorsundur o zaman. İlla büyük nedenler olmasına da gerek yok boşanma için. İhanet filan gibi. Aşk bitmiştir, tahammül sona ermiştir.

Cengiz Semercioğlu:  Tuğrul Odabaş'ın adliye çıkışı konuşmalarını dinledim neden boşandığını asla bilmeyen bir adam vardı ortada. Daha sonra Işın Karaca'nın bir sabah annesini aradığını ve boşanmak istediğini söyledi, büyü iddialarını ortaya attı. Kadınlar bir şeyleri biriktirir ve sonunda noktayı koyarlar, erkekler de ne olduğunu anlamazlar. Bence Tuğrul'un üreten biri olmaması Işın'ı bu evlilikten soğuttu.

Ömür Gedik:  Tuğrul Odabaş bile anlamadıysa biz nasıl anlayalım? Boşanmayı isteyen taraf olan Işın Karaca'da aşkın bittiği aşikar.

Büyü iddiası ise çok saçma.

Beklenen fotoğraf geldi

Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun geçen hafta sarmaş dolaş fotoğrafları ortaya çıktı. Buzlar eridi gibi gözüküyor. Hatta Kenan'ın barışma şerefine büyük bir parti vereceği söyleniyor. Konsey, Kenan-Beren barışmasını nasıl yorumluyor?

İnternet ünlüleri şöhreti kaldıramıyor

Cengiz Semercioğlu:  Nihayet beklenen fotoğraf geldi. Bunca badirenin üzerine bu evllilik ya bitecek ya da böyle bir fotoğrafla devam edecekti zaten. Umarım bundan sonra Kenan, Beren'i üzmez...

Beren de sosyal medyasından olur olmaz paylaşımlarda bulunmaz.

Evliliklerde yaşananlar sosyal medya üzerinden mesaj verilerek çözülemez, umarım Beren bunu öğrenmiş, Kenan da eşinin kıymetini anlamıştır…

Ömür Gedik:  Ben çok sevindim onları sarmaş dolaş görünce.

Aman iyi olsunlar.

Birileri de birlikte kalmak için mücadele etmiş ve kazanmış olsun. Ayrılmak, boşanmak bu kadar normalleştirilmesin.

Onur Baştürk:  Sevindim doğrusu. Çünkü ikisi de yıprandı. Hem kendi içlerinde yaşananlardan hem de gün aşırı çıkan "Boşanıyorlar" haberlerinden.

Ama yine de ikili ilişki bu, belli olmaz. Duygular değişir, devran döner. Keşke Kenan Doğulu barışma şerefine büyük parti vereceğine eşini alıp uzaklarda bir yerde tatile gitse, yeni deneyimler yaşasalar...

Seda kendince eğlenmiş

Seda Sayan'ın oğluna kız beğenmesine, Oğulcan için Aleyna'yı 'gözüne kestirmesine' Magazin Konseyi ne diyor? Seda şimdi de Oğulcan üzerinden mi magazin yapıyor?

İnternet ünlüleri şöhreti kaldıramıyor

Cengiz Semercioğlu:  Oğulcan'ın hem Cihangir'de yeni bir mekanı var hem de Seda Sayan'ın televizyon programları.

Elbette Seda her ikisi için de gereken magazin malzemesini verecektir. Ancak Oğulcan'ın Seda'nın beğeneceği kıza ihtiyacı yok. Mekanı her gün Oğulcan'ı görmeye gelen bekar genç kadınlarla dolu. Ayrıca Aleyna'nın da devam eden bir ilişkisi var.

Ömür Gedik:  Seda'nın şu popülerliğinde oğlu üzerinden magazin yapmaya hiç ihtiyacı yok. Her anne gibi o da çocuğuna birilerini yakıştırıyordur. İçi dışı bir, dobra bir kadın olduğu için de şakayla da karışık söylemiştir.

Onur Baştürk:  Seda Sayan eğlenceli kadın. Kendince eğlenmiş.

Eski usul magazin yapmış. Oğulcan'ın da Aleyna'yla bir alakası olduğunu sanmıyorum.

Demet- Berkay krizi yaşanmasın!

Jay-Z ve Beyonce verecekleri partiye davet edecekleri misafirlerine 20 bin pound'luk bir saatin olduğu davetiye gönderdi. Görgüsüzlük mü, yoksa bir şov mu?

İnternet ünlüleri şöhreti kaldıramıyor

Onur Baştürk: Umarım davetliler o hediyeyi satıp parasını geri almazlar ve bir Demet Akalın-Berkay gibi kriz yaşanmaz! Şaka bir yana, görgüsüzlük ve aynı zamanda şov tabii. İkisi birden yani. Burada biri yapsa yerin dibine sokarız.

Cengiz Semercioğlu: Rolex'in reklamı bu... Vermişler Beyonce ve Jay-Z'ye sponsor olarak 15-20 saat, onlar da davetiyeyle dostlarına göndermiş. "Rolex reklam yapmaz" deniyor ama üst segment saat pazarı bu kadar çeşitlenmişken bal gibi de yapar. Unutmayın her markanın reklama ihtiyacı vardır.

Ömür Gedik: Şov dünyasında zenginlik böyle bir şey işte. Paran varsa konuşuluyorsun. Leonardo DiCaprio gibi ünlüler de parasını çevrecilik için harcıyor, bu kadar haber olamıyor ne yazık ki.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin İnternet ünlüleri şöhreti kaldıramıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.

  • Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı
    21:10 Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı

    Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Neşe Aksoy, yaklaşık 10 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve yaşadıklarını magazinci.com'daki köşesinde paylaştı. Aksoy, son tahlillerinde yeni kitlelerin görüldüğünü belirterek gelecek süreç hakkında bilgi vermedi.

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.


Advertisement