Kutsi'nin Kirasını Ödemediği İçin Tahliye Davası Açıldı - Son Dakika
Magazin

Kutsi'nin Kirasını Ödemediği İçin Tahliye Davası Açıldı

Şarkıcı ve oyuncu Kutsi'nin, İstanbul Maltepe'deki konutun kirasını ödemediği gerekçesiyle mal sahibi tarafından tahliye davası açıldı. Kutsi'nin avukatı aracılığıyla başlatılan icra takibi sonucunda ödeme yapılmaması üzerine ikinci kez haciz ve tahliye talebiyle bir icra takibi daha başlatıldı. Kutsi'nin avukatı, İstanbul Anadolu İcra Hukuk Mahkemesi'ne dava açarak kira kontratının feshini ve tahliyesini talep etti.

26.07.2023 18:10  Güncelleme: 23:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkıcı ve oyuncu Kutsi, boşanma aşamasındaki eşi Sibel Ülker'in yaşadığı evin kirasını ödemediği gerekçesiyle bir kez daha mahkemelik oldu. Kutsi için haciz ve tahliye talebiyle icra takibi başlatıldı.

Kutsi'nin Kirasını Ödemediği İçin Tahliye Davası Açıldı

EV SAHİBİ, KUTSİ'Yİ MAHKEMEYE VERDİ

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Kutsi'nin başı ev sahibiyle derde girdi. 2019 yılında evlendiği, şu anda boşanma aşamasında olduğu eşi Sibel Ülker'in yaşadığı İstanbul Maltepe'deki evin sahibi Zehra Işıklı, Kutsi'yi mahkemeye verdi.

TAHLİYE DAVASI AÇILDI

Kutsi'nin evden ayrılmasından sonra eşinin oturmaya devam ettiği İstanbul Maltepe'deki konutun kirasını ödemediği için mal sahibi tarafından tahliye davası açıldı. İstanbul Anadolu İcra Hukuk Mahkemesi'ne ev sahibi Zehra Işıklı tarafından açılan davada kira akdinin feshi ile süresinde kira borcunu ödemeyen Kutsi'nin tahliyesine karar verilmesi istendi.

Kutsi'nin Kirasını Ödemediği İçin Tahliye Davası Açıldı

KUTSİ İÇİN 20 BİN TL'LİK İCRA TAKİBİ

Dava dilekçesinde Kutsi'nin ev sahibi ile yaşadığı süreç iddialara göre şöyle anlatıldı: "Kutsi Karadoğan, Zehra Işıklı'ya ait İstanbul Maltepe'deki konutu Haziran 2021'de aylık 10 bin TL'ye kiraladı. Kutsi, Ağustos 2022- Eylül 2022 aylarına ait kira bedellerini tüm ikazlara rağmen ödemeyince Zehra Işıklı avukatı Levent Yazıcı aracılığıyla İstanbul Anadolu İcra Müdürlüğü'nde 20 bin TL'lik icra takibi başlattı. Ödeme emri Kutsi'nin Maltepe'deki evine tebliğe çıkartıldı ancak tebliğ edilemedi. Bunun üzerine ödeme emri Kutsi'nin Mernis adresine gönderildi ancak yine de ödeme emri geri döndü."

İKİNCİ KEZ HACİZ VE TAHLİYE TALEBİ

Kutsi'nin bunun üzerine 15 Eylül 2022'de "ağustos kirası" açıklaması ile 10 bin TL tutarında kısmi bir ödeme yaptığı ifade edildi. Işıklı'nın avukatı Levent Yazıcı, Kutsi'nin Ağustos ayına ait kira bedeli ödenmişse de Eylül ayına ait kira bedeli ve icra takibi neticesinde ortaya çıkan faiz, icra masrafları ve vekalet ücreti 30 günlük ödeme süresi içerisinde ödemediğini belirtti. Kutsi'nin Ekim ve Kasım aylarına ait kira bedellerini de ödememesi üzerine ikinci kez haciz ve tahliye talebiyle bir icra takibi daha başlatıldı.

Kutsi'nin Kirasını Ödemediği İçin Tahliye Davası Açıldı

"KİRASINI ÖDEMEMEYİ ALIŞKANLIK HALİNE GETİRDİ"

Kutsi'nin kirasını ödememeyi alışkanlık haline getirdiğini belirten avukat Levent Yazıcı İstanbul Anadolu İcra Hukuk Mahkemesi'ne dava açarak kira kontratının feshini ve tahliyesini mahkemeden talep etti. Yargılama süreci başlarken haziran ayındaki dava hakimin raporlu olması nedeniyle aralık ayına ertelendi. Kutsi'nin davaya konu ödemeleri yapmadığı tarihlerde evde oturduğu, ancak eşiyle yaşadığı kavga sonrası evden ayrıldığı, eşinin oturmaya devam ettiği öğrenildi.

Kutsi\'nin Kirasını Ödemediği İçin Tahliye Davası Açıldı
Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Kutsi'nin Kirasını Ödemediği İçin Tahliye Davası Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement