Leman Sam: Kurban Bayramı'nda Ülkeyi Terk Edeceğim - Son Dakika
Magazin

Leman Sam: Kurban Bayramı'nda Ülkeyi Terk Edeceğim

Leman Sam: Kurban Bayramı\'nda Ülkeyi Terk Edeceğim

Geçtiğimiz yıl attığı "Benim için IŞİD ile bıçağını hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır." tweetiyle eleştirilen Leman Sam, bayramda ülkeyi terk edeceğini duyurdu.

31.08.2015 11:14  Güncelleme: 11:36

Geçtiğimiz yıl Kurban Bayramı'nda attığı "Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır, IŞİD beni şaşırtmıyor." tweetiyle eleştirilen Leman Sam "Bayramda ülkeyi terk edeceğim." dedi.

"BAYRAMA KARŞI BİR TUTUMUM YOK"

Önceki gün arkadaşlarıyla Cihangir'de çay içerken görüntülenen ünlü şarkıcı, Kurban Bayramı tatilini yurtdışında geçireceğini söyledi: "Bu bayram burada olmayacağım, Türkiye'yi terk edeceğim. Benim bayrama karşı bir tutumum yok, sadece hayvanların kesilmesine karşı bir tutumum var. O yüzden buralardan gideceğim."

"ÇOK TEHDİT ALIYORUM"

Sam, Twitter'a yazdıkları nedeniyle tehdit aldığını da açıkladı: "Beni birçok kez linç etmek istediler. O kadar çok tehdit alıyorum ki, bu durumdan kimse haberdar değil. Bu vurdumduymazlık da beni üzüyor."

OLAYIN GEÇMİŞİ

Leman Sam, geçen yıl Kurban Bayramı'nda, sosyal medya üzerinden, "Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır." paylaşımında bulunmuş, tartışmalara neden olmuştu.

Eskişehir Barosu'na kayıtlı Avukat Turgay Balaban da Leman Sam hakkında, 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama' suçlamasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Mahkeme ise takipsizlik vermişti. Turgay Balaban'ın yaptığı itirazın ardından dosyayı tekrar inceleyen İstanbul 4'üncü Sulh Ceza Hakimliği, 'kovuşturmaya yer yok' şeklindeki kararın kaldırılmasına hükmetti.

HAPSİ İSTENMİŞTİ

Bu gelişme üzerine savcılık tarafından hazırlanan iddianame, İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderilerek kabul edildi. İddianamede 'Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılamak'la suçlanan Sam'ın altı aydan bir yıla kadar hapsi istenmişti.

Leman Sam 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada beraat etti.

Son Dakika Magazin Leman Sam: Kurban Bayramı'nda Ülkeyi Terk Edeceğim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (459)

  • samsun_21: yediğin etler babanın tarlasındamı yetişiyor 117 0 Yanıtla
  • Ramazan: Merak ediyorum yemek menüsünden eksik etmedikleri etler ağaçta mı yetişiyor.... 97 0 Yanıtla
  • ümmetçi: Bi bitmediniz a.m.k...islam düşmanı nursuzlar 68 0 Yanıtla
  • Ahmet: Yılbaşında hindi keseni alkışlarsın 51 0 Yanıtla
  • :))): sakın gelme olurmu senden sonra bizde öküzleri camışları mandaları daha çok severiz 50 0 Yanıtla
  • adanalı: Leman abla geçen sene kurban bayramından bu yana Türkiye de kasaplar ne kadar hayvan kesti sattı haberin var mı niye ülkeyi şimdi terk ediyorsun 1 eylülde balıkçılar denize açılacak tonlarca balık yakalanacak kurban bayramında kesilen hayvanlardan çok daha fazla balık ölmüş olacak onlarınkide can ,,sen istersen hiç gelme.. 42 0 Yanıtla
  • st: sanatçı diye geçinirler et , kebap restoranlardan çıkmaz dini hassasiyetlerle uğraşırlar. Fakir fukaraya o etlerin çoğu dağıtılıp hayır yapılıyor. Kendisine kıymanın kilosu kaç lira deseler bilmez sanatçı geçinir. 41 0 Yanıtla
  • Karabük lü: Gidişin olsun dönüşün olmasın ınşaallah 31 0 Yanıtla
  • Çöp: Gittiğin yerde kal..ineğe tap 30 0 Yanıtla
  • *****: Bence bir mahsuru yok. İzin veriyorum gidebilirsin. . . 28 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement