Manavgat'taki yangında tedavi parası yanan Cemile Öner'e, Haluk Levent sahip çıkıyor - Son Dakika
Magazin

Manavgat'taki yangında tedavi parası yanan Cemile Öner'e, Haluk Levent sahip çıkıyor

AHBAP derneğinin kurucusu sanatçı Haluk Levent, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangında tedavi için biriktirdiği parasını kaybeden 60 yaşındaki kanser hastası Cemile Öner için harekete geçiyor. Öner için derneğine yardım çağrısı yapan Levent, "Haydi annemize gidelim" paylaşımı yaptı.

30.07.2021 10:05  Güncelleme: 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde başlayan yangınları söndürme çalışmaları devam ederken, Karaöz Mahallesi'nde 10'dan fazla ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Bu evlerden birinde yalnız yaşayan 60 yaşındaki kanser hastası Cemile Öner ise yangın sırasında içeride kalan 15 bin TL'lik tedavi parasını almak için evin kapısını kırmaya çalıştı.

AĞITLARI HERKESİ DERİNDEN ETKİLEDİ

Evine giremeyen Cemile Öner, "Kapının hemen bitişiğindeki yastığın içinde 15 bin liram var. İneğimi satmıştım. Kanser hastasıyım, tedavimi olacağım" diyerek gözyaşları içinde yardım istemişti. Bu görüntüsüyle herkesin yüreğini yakan Cemile Öner'e ilk yardım eli sanatçı Haluk Levent'ten geldi.

Haluk Levent, tedavi parası Manavgat'taki yangında küle dönen Cemile Öner'e yardım etmek için harekete geçti

HALUK LEVENT YARDIM ÇAĞRISI YAPTI

Kısa sürede sosyal medyada gündem olan ve yardım çağrıları yapılan Cemile Öner'in yaşadıklarını öğrenen Haluk Levent ise Twitter'dan yardım derneğini etiketleyerek paylaşım yaptı. Öner'in gözyaşlarına sessiz kalamayan Levent, "Haydi annemize gidelim" dedi.

Haluk Levent, tedavi parası Manavgat'taki yangında küle dönen Cemile Öner'e yardım etmek için harekete geçti
Manavgat\'taki yangında tedavi parası yanan Cemile Öner\'e, Haluk Levent sahip çıkıyor

Son Dakika Magazin Manavgat'taki yangında tedavi parası yanan Cemile Öner'e, Haluk Levent sahip çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ku 130m: Yeni Moda Devlet Nerede sorusu. Bence Devletimiz Her Yerde. Sormanız bile hata. 10 40 Yanıtla
  • Umut Tukenmez: Devlet nerde he gelir otel yaparlar oraya ozman cıkar devlet yetkılılerı 34 6 Yanıtla
  • Yasin Alpata: Devlet her yerde , her koşulda zora düşen her vatandaşının yanında.Bunu görmek istemeyene anlatacak pek fazla bir şey yok . Ne kadar anlatsanda ,ne kadar tartişsanda nafile,onlar işine geleni görür , gelmeyeni görmez...Allah devletimize zeval vermesin.. 3 35 Yanıtla
  • Azra44 Gürültü: Allah senin gibi merhametli insanları başımızdan eksik etmesin.Rabbim yolunu açık , hayrını kabul etsin inşallah ?? 25 0 Yanıtla
  • Murat : Valla kral adamsın be. 20 1 Yanıtla
  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.

  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.

  • Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor
    19:09 Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor

    Ünlü oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Alço, tedavisine yoğun bakımda başlandı. Eşi Burcu Alço, yapılan son açıklamada oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.

  • Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı
    17:12 Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı

    Umay Kadın Sesleri Korosu ve ZibziArt orkestrasıyla birlikte sahne alan Gülcan Köseoğlu, unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser, zengin repertuarı ve renkli sahne performansıyla izleyicileri büyüledi. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından birçok seçkin ismin katıldığı etkinlik, işitme engelli çocuklara destek olma adına önemli bir adım olarak kaydedildi.

  • Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi
    17:11 Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi

    Fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için kesik kadın başı figürüyle verdiği pozlar nedeniyle tepki çeken Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı özür metniyle durumu açıkladı. Kaygılaroğlu, amacının sevgilisinin sanat çalışmasına destek vermek olduğunu belirterek, rahatsızlık uyandırdığı için özür dilediğini ifade etti.

  • Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı
    17:11 Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı

    Şarkıcı Tayfun Duygulu, Kerim Tekin ile birlikte yazdığı 'Kar Beyazdır' şarkısının sözlerini hatırlatarak, duygusal bir paylaşım yaptı. Duygulu, geçmişte çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak, Kerim Tekin'i özlediğini dile getirdi.


Advertisement