Megastar Tarkan'ın 'Hop De' Klibi Yayınlandı - Son Dakika
Magazin

Megastar Tarkan'ın 'Hop De' Klibi Yayınlandı

Megastar Tarkan\'ın \'Hop De\' Klibi Yayınlandı

Ünlü sanatçı ''Zamansız Şarkılar 2¨ albümünün çıkış parçası olan "Hop De"nin video klibi için kamera karşısına geçti.

06.08.2014 17:12  Güncelleme: 07:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlk defa ortak bir projede bir araya gelen ünlü aranjör İskender Paydaş ve megastar Tarkan, “Zamansız Şarkılar II” albümünün çıkış şarkısı “Hop De”’nin video klibi için kamera karşısına geçti.

ZAMANSIZ ŞARKILAR II'NİN İLK KLİBİ 'HOP DE'

Aranjör, besteci ve prodüktör olarak müzik sektöründe önemli başarılara imza atan ve iki yıl önce çıkardığı “Zamansız Şarkılar” albümüyle geniş kitlelere seslenen İskender Paydaş’ın, “Zamansız Şarkılar II” albümünün ilk klibi “Hop De” oldu. Söz ve müziği Tarkan’a; düzenlemesi İskender Paydaş’a ait olan şarkının klibinin yönetmenliğini ise Murad Küçük üstlendi.

KLİP ADİLE SULTAN SARAYINDA ÇEKİLDİ

İskender Paydaş feat Tarkan’ın “Hop De” şarkısının klibi için Adile Sultan Sarayı’nda özel bir performans alanı kuruldu. Ön hazırlıkları bir haftada tamamlanan klibin çekimleri bir gün sürdü. Tarihi Adile Sultan Sarayı’nın farklı mekanlarında gerçekleştirilen çekimlerde Tarkan’a kendi orkestrasının bir bölümü de eşlik etti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Megastar Tarkan'ın 'Hop De' Klibi Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • murat: BERBAT 10 3 Yanıtla
  • mehmet: teksin tarkan seviyorum seni kalitesin. 5 7 Yanıtla
  • PARA LAZIM PARA: Akşam Olsada Gitsek. . . 10 0 Yanıtla
  • Liliyen Manolya: Woooowww yine müthisssss. . Türkiyenin tek ve rakipsiz sanatcisi, , , , gurur duyuyorum onunla. . . Kisiligiyle insanligiyla hic kibire batmamis kardesim benim. . . Rabbimin sevdigi kullarindansindir InsaALLAH. 6 2 Yanıtla
  • metin: bence bu tarkana yakışmamış ritim yok durup durup giriliyo bide çok kirli müzik cazır cuzur olmuş yazık ya valla üzüldüm 4 2 Yanıtla
  • resat: adam karizma yaw 5 0 Yanıtla

Advertisement