Model Deniz Akkaya, yeni yaşını paylaştığı cesur pozuyla kutladı - Son Dakika
Magazin

Model Deniz Akkaya, yeni yaşını paylaştığı cesur pozuyla kutladı

Paylaştığı bikinili pozlarla adından söz ettiren başarılı model Deniz Akkaya, yeni yaşını da paylaştığı cesur kıyafetli fotoğrafıyla kutladı.

03.08.2019 08:27  Güncelleme: 10:31

Kızıyla verdiği mayolu pozlardan dolayı gazeteci Cengiz Semercioğlu ile kavga eden model Deniz Akkaya, 42'nci yaşını da cesur kıyafetli fotoğrafıyla kutladı.

"ÖVÜNEREK SÖYLÜYORUM 42 OLDUM"

Son zamanlarda yaptığı sivri çıkışlarla sık sık gündeme gelen güzel model Deniz Akkaya, tatil yaptığı Mikonos Adası'ndan bir fotoğraf paylaştı. Akkaya fotoğrafına "Az önce, övünerek söylüyorum 42 oldum. Evimden uzakta en sevdiğim insanlar ile kutluyorum. Sizi kocaman öpüyorum" notunu yazdı.

TAKİPÇİLERİNDEN TAM NOT ALDI

Sporu hayatından eksik etmeyen Akkaya'nın fotoğrafını gören takipçileri "Keşke bende o yaşta böyle olsam, " Türkiye'nin en etkileyici ve dişi bakışları olan manken unvanını hak eden tek kadını sizsiniz bence." gibi yorumlar yaptı.

Model Deniz Akkaya, yeni yaşını paylaştığı cesur pozuyla kutladı

ESKİ EŞİNE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Deniz Akkaya, 3 gün önce bağlandığı canlı yayında, kızının velayetini almak için dava açan eski eşi Efe Önbilgin'e şu sözlerle sitem etti: "Çocuğu falan istediği yok, derdi beni rahatsız etmek' diyen eski manken, '8 yıldır ödemesi gereken nafakanın 8 katını yurda rahat girmek için rüşvet veriyor. Böyle baba olmaz olsun..."

Model Deniz Akkaya, yeni yaşını paylaştığı cesur pozuyla kutladı
Model Deniz Akkaya, yeni yaşını paylaştığı cesur pozuyla kutladı

Son Dakika Magazin Model Deniz Akkaya, yeni yaşını paylaştığı cesur pozuyla kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Kardeniz: Edepsizliğin adı cesaret olmuş. Çocuğundan da utanmıyor. 9 1 Yanıtla
  • yuh : Şunlara bak bulunduğu ülkenin gerçeklerini bilmeden şu paylaşımlar rezalet ülkede zaten eli uçkurunda bir ton insan var iyice azıtıyorsunuz kışkırtıyorsunuz 10 0 Yanıtla
  • Trbz10 : Ne cesur'u be. Ödlek bu kadın. Cesur olsaydı biraz bir şeyler gösterir sosyal medyayı esaslı bi sallardı. 5 2 Yanıtla
  • yoooxxx: eeeeeee guzel olunca göstermeli paylaşmalı paylaşımcı olmalı 3 2 Yanıtla
  • ÇOŞKUN: OFFFFF SALİSEDE 2000 DİL ATARIM BEN ORMAN SERİNLİKTİR BUNA ORMANDA TÜM DERSLERİ ÖĞRETEBİLİRİM 1 1 Yanıtla
  • No magazin: Bıçak değmeyen yeri kalmadı,her tarafı botokslu, meşhur olmadan önceki fotolara bir bakın allah aşkına her haliyle tiksinti mide bulandırıcı,gündem reklam yapmaya çalışan zavallıcık 0 1 Yanıtla
  • hakan : bu kadar gıcık ve itici bir kadın 0 0 Yanıtla
  • Düşünceli Adam ! : teneşir paklar fln die bi laf vardı unuttum şimdi :D 0 0 Yanıtla

Advertisement